Assassin's Creed: Syndicate - Jack the Ripper PC, PS4, XBOXONE

A Syndicate első bővítménye Hasfelmetsző Jacket főszerepelteti.
Típus: Akció, Kaland, TPS

Assassin's Creed-film - nem a pénzcsinálás a cél

A Ubisoft szerint számukra a Assassin's Creed-film nem a pénzről szól, inkább marketingeszközként tekintenek rá, amivel még több emberhez eljuthat a franchise.

Nagyobbrészt a jelenben játszódik az AC-film

A producer az IGN-nek elhintette, hogy az Assassin's Creed-film 65 százalékban a modern korban játszódik, míg a múltbeli jelenetek csak a fennmaradó 35 százalékát teszik ki a történetnek. Pont fordítva, mint a játékokban.

Itt az Assassin’s Creed-film előzetese

Először láthatjuk mozgásban a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassin’s Creed-mozifilmet, és a látottak alapján bízhatunk abban, hogy a készítők nem szúrják el az adaptációt. Ha rajongó vagy, ez tetszeni fog.

Assassin's Creed - viszlát, évenkénti megjelenés!

Ugye idén nem kapunk nagygépes Assassin's Creedet, és minden jel szerint, ha visszatér a sorozat, akkor is csak kétévente kapunk új részt. A Ubisoft tényleg "felülvizsgálja" a frencsájzt.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Assassin's Creed: Syndicate - Jack the Ripper teszt

Hasfelmetsző Jack rémtettei máig megoldatlan rejtélyt jelentenek, a Ubisoft pedig lecsapta a labdát, a Syndicate első DLC-jében a gyilkos után eredünk és örömlányok vérében tapicskolunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a karácsonyról szól, aligha meglepő, hogy nem árasztanak el bennünket játékokkal a kiadók. Néhány indie címnek azért így is örülhetünk majd, és a friss filmpremierek sem maradnak el.

VR-traileren az AC: Syndicate DLC-je

Konzolokon ma jelent meg az Assassin’s Creed: Syndicate első fizetős DLC-je, melyben Evie Hasfelmetsző Jack nyomába ered. A Ubisoft most egy VR-kompatibilis előzetest mutatott a csomagról.

AC: Syndicate - a jövő héten rendel Hasfelmetsző

Már nem kell sokat aludnunk a Jack the Ripper DLC megjelenéséig, a jövő héten tölthetjük le, ha rendelkezünk egy szezonbérlettel, vagy megvásároljuk. Trailert és képeket is mutatunk a gyilkosról.

AC: Syndicate - Hasfelmetsző Jack újra lecsap

A UbiSoft a Sony konferenciáján jelentette be, hogy az Assassin's Creed: Syndicate szezonbérletesei egy Hasfelmetsző Jackre koncentráló, különálló kampány-DLC-t is kapni fognak.