Mobiljátékok rovat Mobil

Legújabb rovatunkban friss mobiljátékokat veszünk nagyító alá. Android, iOS, Windows Phone, mi van még?
Típus:

HWSW: Bemutatkozott a Huawei Mate X

Ahogy az várható volt, a hivatalosan a mai nappal rajtoló barcelonai Mobile World Congress 2019 az előző évek egyik fő hívószava, az 5G mellett az összehajtható okostelefonoktól lesz hangos. Bemutatkozott a Huawei Mate X.

HWSW: Itt a Samsung összehajtható telefonja

Tegnap bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei. A koreai óriás átrajzolt Galaxy S-szériával és a Galaxy Folddal veszi ostrom alá a piacot. Új dizájn, új funkciók - és csillagászati árcédulák mindenhol.

Xbox Live - Switchen és mobilon is

Eddig csak az Xbox-konzolokon, illetve PC-n találkozhattunk az Xbox Live rendszerével, a Microsoft azonban a jövőben Nintendo Switchre és mobilkészülékekre is kiterjesztené az online platformját.

HWSW: Zsugorodik az okostelefon-piac

Az IDC szerint a gyenge Q3-ban is kapkodtak a Huawei- és Xiaomi-telefonokért. A Samsungnak már jóval fájdalmasabb volt a negyedév, az Apple pedig stagnált - de még csak most jön az iPhone XR-roham.

Apple: fel kell tüntetni a loot boxok oddsait

Szigorít az Apple a loot boxokat, illetve ahhoz hasonló mechanikákat alkalmazó játékoknál, a jövőben fel kell tüntetni az App Store-ban, hogy azok milyen valószínűséggel dobálják a különböző típusú kiegészítőket.

Game Boyt csinál a telódból az androidos kiegészítő

A Hyperkin kiegészítőjével az eredeti Game Boyt idézi majd az androidos okostelefonod, sőt, még az eredeti kazettáiddal is megbirkózik majd! Videón is meg tudjuk mutatni a kicsikét.

HWSW: Kirobbanó siker a Samsung Galaxy S8

Megdöntötték a Galaxy S7 rekordját a Samsung idei csúcsmodelljei, az S8-sorozatra közel harmadával több előrendelés érkezett, mint a tavaly ugyancsak rekordot állító előd esetében - írja a HWSW.

HWSW: Olcsó iPad és piros iPhone az Apple-től

Csendben frissítette termékpalettáját a cupertinói vállalat, forradalmi újítás nincs, de csalódásra így sincs ok - írja nagytestvérünk, a HWSW. Egy olcsó iPad és egy piros iPhone 7-es főszerepel a bejelentésben.

HWSW: Csodás médiahack lett a Nokia 3310

Zseniális húzással hackelte meg a Mobile World Congress hírforgatagát a Nokia márkát továbbvivő csapat. Az ötlet, a legendás 3310-es modell feltámasztása bejött, 24 óra alatt mindenki megtudta: visszatér a márka a piacra.

HWSW: Okostelefon-gyártócskát vett a Razer

Tovább növeli a felvásárolt cégek listáját a Razer. Az akvizíciókat elnézve a cég hosszútávú céljai között a virtuális valóság és/vagy egy kézikonzol is szerepelhet - írja nagytestvérünk, a HWSW.