Mobiljátékok rovat Mobil

Legújabb rovatunkban friss mobiljátékokat veszünk nagyító alá. Android, iOS, Windows Phone, mi van még?
Típus:

HWSW: Huawei P30 Pro teszt

Idén tavasszal mutatkozott be a Huawei P-szériájának legújabb élharcosa a P30 Pro. Az ismerős köntösbe öltözött Huawei-modell a kamerával gurít igazán nagyot - de más területeken sem ad okot panaszra.

HWSW: Jönnek a pénztárcabarát Pixelek

Tegnap tartotta a Google éves fejlesztői konferenciáját, a Google I/O eseményt, ahol új adatvédelmi funkciókat, brandátrendezést, okoskijelzőt és jól árazott Pixel-modelleket is bejelentett a cég.

HWSW: Csúszik a Galaxy Fold piaci bemutatója

Múlt héten több ízben is arról számoltak be újságírók, hogy komoly gondok vannak Samsung Galaxy Fold-tesztpéldányokkal. A cég úgy döntött, a tapasztalt problémák miatt eltolja a megjelenést.

HWSW: Érik a Galaxy Fold-kijelzőgate

Gyors egymásutánban több, a sajtónak kiküldött Samsung Galaxy Fold mintadarab ment tönkre teljesen vagy részlegesen az elmúlt napokban. Úgy tűnik, nincs minden rendben a 2 ezer dolláros telefon kijelzőjének tartósságával.

HWSW: Samsung Galaxy S10+ teszt

Látványos vérfrissítés a mezőny élén, új külsővel, új funkciókkal és a szokott csúcsvassal érkezik a Samsung idei élharcosa, a Samsung Galaxy S10+, amit alaposan górcső alá vett a HWSW szerkesztősége.

HWSW: Megérkezett a Huawei P30 Pro

Párizsban hivatalosan is bemutatkozott a kínai gyártó P30-sorozata, a Pro modellben ráadásul a csúcsvas mellé elképesztően egyedi kameraelrendezés és 5x zoom is jutott. Ismét szintet lépnek a telefonok a fotózás terén!

Apple Arcade - az Apple előfizetéses rendszere

Az Apple is bejelentette a saját előfizetéses rendszerét, mellyel egy csomagban férhetünk hozzá a legnagyszerűbb prémium mobiljátékokhoz. A bemutató alatt megvillantották az első címeket is.

Hivatalos: mobilokra költözik az Xbox Live

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban felreppent pletykák igazak, így Androidra és iOS-re is kiterjeszti az eddig csak Xbox-konzolokon és PC-n elérhető Xbox Live-ot.

HWSW: Megnyújtott kijelzővel támad a Sony

A Sony is bemutatta a Barcelonában zajló MWC-n a legújabb készülékeit. Az új Xperia 1 zászlóvivő, illetve a középszintű modellek is 21:9-es panellel támadnak, vagyis érdekes formával érkeznek majd az új telefonok.

HWSW: Két kijelzőt kapott az új LG

Úgy tűnik, az LG egyelőre nem száll be a kihajlítható kijelzős őrületbe, de ettől még meglesz a maguk megoldása is. Bemutatkozott a kijelzős tokkal felszerelhető V50 Thinq és az LG G8 Thinq is.