Mobiljátékok rovat Mobil

Legújabb rovatunkban friss mobiljátékokat veszünk nagyító alá. Android, iOS, Windows Phone, mi van még?
Típus:

HWSW: Itt a Nokia visszatérése

Kizárólag Kínában lesz (egyelőre) elérhető a Nokia márkát feltámasztó finn HMD első androidos okostelefonja. A kiábrándítóan gyenge specifikációk mellé legalább szerény árcédula társul - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Jövőre érkeznek az androidos Nokiák

Lezárta a Nokia brand akvizícióját a HMD Global és a FIH Mobile, a cégek lassan el is készülnek a jövőre piacra kerülő első modellekkel. A közönség várhatóan a 2017-es MWC-n láthatja őket - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Legalább öt mobiljáték jön a Sonytól 2018 elejéig

Habár a PlayStation Mobile nem hagyott szép emlékeket benne, a Sony csak azért sem adja fel a mobilos játékpiac meghódításának tervét. A jelenlegi elképzelések szerint a következő másfél évben legalább öt mobiljátékkal rukkolna elő.

HWSW: Kivezetik a Galaxy Note 7-et a piacról

Beismerte a totális kudarcot a Samsung, teljesen kivezeti a zászlóshajót a piacról. Precedens nélküli lépés, komolyan megrengetheti a cég pozícióját a konzumer és a komponensgyártói piacon is - írja a HWSW.

HWSW: Tovább füstölög a Galaxy Note 7

Már összesen nyolc esetet regisztráltak, melyekben állítólag cserélt Note 7 készülékek robbantak fel. A problémák miatt a Samsung ismét leállíthatja a gyártást, a mobilszolgáltatók menekülnek.

Bemutatkozott a Google új VR-szemüvege

A Cardboard bár érdekes kezdeményezésnek bizonyult, lehetett sejteni, hogy hamarosan egy komolyabb VR-headsettel is előáll a keresőóriás. A Daydream View lényegében a Samsung Gear VR testvére.

HWSW: Unalmasak és drágák a Google új telefonjai

Nincs többé Nexus, csak Pixel. Meglepően drága és szürke lett a Google visszatérése a saját gyártmányú telefonok világába. Beigazolódtak a pletykák, az őszi hardveres eseményén mutatta be első két saját márkás telefonját a cég.

HWSW: Befejezi a hardverfejlesztést a BlackBerry

Sikeresnek bizonyult a DTEK50-nel követett modell, a BlackBerry ezért úgy döntött, hogy befejezi a házon belüli hardverfejlesztést és kizárólag a szoftverre koncentrál a jövőben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Izzadtságszagú lett az iPhone 7

Nagyjából a korábbi elvárásoknak megfelelő újításokat hoztak a legújabb Apple-okostelefonok. Áttörésnek vagy innovációnak nyoma sincs, a fejlesztések már szinte egytől egyig ismerősök lehetnek - írja a HWSW.

HWSW: Indul az androidos Early Access

Eddig csak néhány, kézzel válogatott fejlesztőnek nyitotta ki a Google a Play Store béta felületét, mostantól bárki jelentkezhet fejlesztés alatt álló alkalmazással. Adat- és visszajelzésgyűjtés, minél korábban - írja a HWSW.