Mobiljátékok rovat Mobil

Legújabb rovatunkban friss mobiljátékokat veszünk nagyító alá. Android, iOS, Windows Phone, mi van még?
Típus:

Gyümik és katonák - augusztusi mobiljátékok

Hamarosan véget ér a nyár, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne jelentkeznénk újabb mobilos játékválogatással. A tanévnyitóig van még egy kis idő, jöjjön hát egy újabb csokor játék, melyet csak a ti kedvetekért próbáltunk ki.

HWSW: A Lollipop és Kitkat uralja az Androidot

Alig több mint 15 százalékot szerzett eddig a piacból a lassan egy éves Android 6.0 Marshmallow, miközben már küszöbön a rendszer 7.0-s verziója is - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Izmos üvegszappan a Galaxy Note 7

Mindent bedobott a Samsung, hogy túlszárnyalja a tavasszal bejelentett készülékeit: bár a hardver ismerős, a Note 7 mégis sokat lép előre. Az újítások persze az árában is tükröződnek, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Nyári szünet - júniusi és júliusi mobiljátékok

Visszatért a legújabb és legjobb mobiljátékokat bemutató rovatunk. A tomboló nyárra való tekintettel ráadásul most kéthavi adaggal jelentkezünk, hogy biztos legyen mit tolni a strandon, meg a tengerparton.

HWSW: Nougat néven rajtol az Android 7.0

Az eddig csak Andorid N-ként ismert rendszer átesett a keresztelőn, és Nougat néven érkezik majd. A stabil változat még nyáron megjelenhet - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Saját okostelefont dobna piacra a Google

Még idén piacra dobja saját márkás okostelefonját a Google. A vállalat így sokkal határozottabb utat mutathat az androidos eszközök piacán, a lépés ugyanakkor kockázattal is jár - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A Google Cardboarddal tért vissza a Virtual Boy

Ha a VR ellen kell érvelni, a Virtual Boy bukása szinte biztosan elhangzik, ennek ellenére miért ne vágyna valaki arra, hogy újra átélhesse, illetve kipróbálhassa a Nintendo kezdetleges VR-játékait?

Az N-Gage hagyatéka - májusi mobiljátékok

Visszatért a hónap legjobb mobiljátékait bemutató sorozatunk. Előző cikkünkben az egyszerűbb, de nagy érdeklődésnek örvendő címeké volt a főszerep, most viszont bekeményítünk, és jönnek a hardcore anyagok.

HWSW: Mobiljátékkal a demenciakutatásért

A játékosok akár néhány percnyi játékkal is nagyban hozzájárulhatnak a kutatók munkájához. Az adatgyűjtés természetesen anonim, és akár ki is kapcsolható, bár akkor a kezdeményezés lényege veszik el.

Élet a Snake után - áprilisi mobiljátékok

Rég teszteltünk már mobiljátékokat. Most viszont visszatértünk, havonta jelentkező sorozatunkban pedig azt vesszük szemügyre, hogy mivel érdemes játszani, ha kisképernyőről van szó.