Dead Island PC, PS3, X360

Horrorjáték, mely keveri a survival és a szerepjáték-elemeket. A készítők a zombigyilkoláson kívül a fejtörőkre is nagy hangsúlyt helyeznek. A játék korábban Island of Living Dead néven volt ismert, megjelenése óta DLC-k is elérhetővé váltak hozzá.
Típus: Akció, Horror

Új tulajdonosnál a Dead Island-film jogai

Még 2011-ben kerültek a zombis játék megfilmesítési jogai a Lionsgate-hez, azonban az addig húzta az előkészületeket, hogy végül lejárt a licenc. A Deep Silver most egy másik cégnek adott lehetőséget.

E3 2014: Dead Island-bejelentések a láthatáron?

Talán véletlen egybeesés, de egy önéletrajz lebuktatta a Dead Island 2-t, míg egy domainregisztráció a Dead Island Universe-ről árulkodik. Dead Island-bejelentések jönnek az E3-on?

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.

Frissítve: az Xbox Live februári ingyen játékai

A Microsoft még nem erősítette meg az Xbox Live februári Games with Gold promóciójának ingyenes játékait, de a frissen napvilágot látott pletykák szerint a Dead Island első része lesz az egyik. Jöhet a zombigyilok?

Nyugi, lesz Dead Island 3 is

Hivatalos bejelentés még nem történt ugyan, de jó eséllyel harmadik részt is kap majd a Dead Island-sorozat. A kreatív igazgató szerint biztos maradna a nonlinearitás, és Hawaii is "szuper lenne" helyszínnek.

Deep Silver-játékok a Humble Bundle-ben

A legújabb Humble Bundle akció főszereplője a Deep Silver, a következő két hétben olyan játékokra teheted rá a mancsod erőteljesen nyomott áron, mint a Saints Row második és harmadik része vagy a Dead Island.

Most akkor ki dolgozik a Dead Island 2-n?

A napokban több pletyka és félinformáció került napvilágra, melyek azt feltételezték, hogy a Tech Island helyett a Spec Ops-játékok fejlesztője, a Yager készítené a Dead Island folytatását. A kiadó Deep Silver azonban jött, és rendet rakott a fejekben. Így most nem tudunk semmit.

Jöhet a Dead Island GOTY Edition

Minden idők legötlesebb vírusfilmjével lopta be magát először a szívünkbe a Dead Island, hogy aztán az első végigjátszás alatt kicsit el is vegye a kedvünket. Nem kérdés, hogy megfelelő törődéssel kiemelkedő anyag lehetett volna. Vajon ez lesz a GOTY változat?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...

Új játszható karakterrel bővül a Dead Island

A Deep Silver addig üti a vasat, amíg meleg - tegnap bejelentette, hogy új játszható karakterrel bővül a Dead Island egyjátékos kampánya. Az új szereplőnk Ryder White, aki új fegyverekkel és saját maga által eszkábált eszközökkel szegül ellen a trópusi szigetet elárasztó zombikkal.