Dead Island PC, PS3, X360

Horrorjáték, mely keveri a survival és a szerepjáték-elemeket. A készítők a zombigyilkoláson kívül a fejtörőkre is nagy hangsúlyt helyeznek. A játék korábban Island of Living Dead néven volt ismert, megjelenése óta DLC-k is elérhetővé váltak hozzá.

Dead Island - kooperatív életképek

Új videóval rukkolt elő a Deep Silver a nyílt világú zombis túlélőjátéka kapcsán, melyben a főszerepet a kooperatív játékmód kapja. Társainkkal vállvetve össze kell dolgoznunk, hogy Banoi szigetét megtisztítsuk az élőholt fenyegetettségtől. Minden sarkon vérszomjas rémségekbe botlunk, bizony több ember kell ide.

Dead Island - Xian Mei trükkjei

Az újonnan megjelent Dead Island videóban az egyik távol-keleti hősnőről, Xian Meiről hullik le a lepel. A szemrevaló hölgyike portásként végzett alantas munkát egy szálloda recepcióján, mígnem beütött a zombi-apokalipszis. Leleményessége jó túlélővé teszi.

Díjat nyert a cannesi filmfesztiválon a Dead Island

Biztos sokan emlékeznek olvasóink közül a Dead Island bitang jó debüt trailerére, melyben egy zombivá vált kislány utolsó óráit vehettük szemügyre, visszafelé lejátszva. Nos a hírhedt előzetes idén díjat nyert Cannesban a markáns kreativitásáért. Teljesen megérdemelten, tegyük hozzá.

E3 2011: Szeptemberben jön a Dead Island

Az E3 alatt immár bizonyossá vált: a Techland először a Call of Juarezt fogja befejezni a nyáron, és csak utána, szeptemberben kerülhet boltokba a zombiapokalipszist előrevetítő Dead Island. A játékból új screenshotok és videók is érkeztek - az egyikben a multiplayer módról is szó lesz.

E3 2011: Dead Island - tragédia a paradicsomban

A délelőtti templomos jelenetek után itt van végre a Techland zombis játékának hivatalos, E3-ra szánt kedvcsinálója. Végre megtudtuk a boltokba kerülés dátumát is, mely közelebb van, mint gondolnád. Pár hónapja formálódott kerek egésszé a cucc, s egyből felszökött a várakozási listánkon.

Dead Island - templomi elsőáldozás

Amilyen csendben volt a Techland az elmúlt évek során, azt most kamatostul visszakaptuk az utóbbi pár hétben. Ha a legutóbbi 20 perces gameplay-tivornya nem lett volna elég, befutott egy kisebb előzetes is, mely a halálos sziget templománál játszódik. A hithű keresztények most forduljanak el!

20 percen át mozog a Dead Island

Eleinte még csak a vírusként terjedő előzetessel, most azonban már az ütös in-game bemutatóival hódít a Dead Island. Ami akár hiba is lehet, mert most már annyit látunk a játékból, hogy lassan unalmas lesz. Na jó, ez a veszély azért nem fenyegeti, de jó lenne, ha maradna meglepetés.

11 percen át mozog a Dead Island

Pár napja még csak ízelítőt kaphattunk a Dead Island valós játékmenetéből, most azonban 11 percen keresztül élvezhetjük az igazi zombiirtást a fejlesztők kommentálásával. Az anyag hangulata és interaktivitása abszolút lenyűgözőnek tűnik, így mindenki számára kötelező a megtekintése.

Ingame trailert kapott a Dead Island

A Deep Silver a tegnapi pazar screenshotok után kiadta az első, játékmeneti pillanatokat is tartalmazó trailert a zseniálisnak ígérkező Dead Islandből. Jófajta felüdülés ez a képek után, megtudhatjuk végre, hogy a festői Banoi szigetét miként érintette a tragédia, s miért kell élőholtak ellen küzdeni.

Újabb adag képen a Dead Island

Befutottak a legfrissebb képek a Deep Silver free-roaming zombigyilkolós mókájából, a Dead Islandből. Imádjuk a vérgőzös élőholt-gyilkolást, pláne, ha azok ilyen minőségi grafikai stílusban köszönnek vissza. Teszünk rá, hogy vélhetőleg felsorakoztatja az összes zombifilmes klisét - ettől még lehet tuti az anyag.