Dead Island PC, PS3, X360

Horrorjáték, mely keveri a survival és a szerepjáték-elemeket. A készítők a zombigyilkoláson kívül a fejtörőkre is nagy hangsúlyt helyeznek. A játék korábban Island of Living Dead néven volt ismert, megjelenése óta DLC-k is elérhetővé váltak hozzá.
Típus: Akció, Horror

Puhított borító az amerikai Dead Island dobozon

Ritka, hogy egy játék két különböző borítóval jelenik meg, az pedig még ritkább, hogy ebből az egyik egy kevésbé brutális, könnyebben elfogadható verzió, míg a másik egy kicsit gyomorforgatóbb. A fejlesztők úgy gondolták, hogy az amerikai piacra inkább a lazább verziót dobják ki.

Nagy visszhang a Dead Island után

A Dead Island fantasztikus előzetese azonnal ledöbentette a játékostársadalmat, a szomszédokat, a nem létező sarki fűszerest és még nagyszüleinket is. Persze a szakma sem ment el mellette hangtalanul: máris több filmes érdeklődik a jogok iránt, mindenki érzi, hogy ez nagy durranás lehet.

Ütős látnivalókkal hallat magáról újra a Dead Island

Az IGN jóvoltából régi rejtély oldódott meg: bár évek óta készül, már majdnem el is felejtettük, egészen idáig szinte nem hallottunk semmit a már 2005 óta létező Dead Island felől. Most a játék újra feltűnt a színen, vannak friss infóink, trailerünk és persze képeink is. Vesd rájuk magad!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Könnyed délutáni séta a Holtak Szigetén

Múltkor Daveout barátunk beszámolt itt egy készülő zombi hentelős FPS játékról, a Dead Islandról, melyből ma friss képek is érkeztek!

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!

E3 2006: Techland line-up

Sorban jönnek a nagy kiadók E3-as felhozatalai. Persze ilyenkor még nem lövik le a meglepetéseket, de azért nem árt odafigyelni az előzetes játéklistákra!

Friss képek a galériában

Ismét érkezett egy kisebb adag screenshot a galériánkba. A felhozatalból: Fantastic Four, Gothic 3, Juiced, Rome Total War - Barbarian Invasion, stb.