Agony PC, PS4, XBOXONE

Irány a pokol!

Nem fogyott valami jól az Agony

A Madmind Studio bejelentette, hogy az Agonyból és az Agony Unratedből összesen 160 ezer kópia talált gazdára. Ebből 100 ezret a PC-s verzió tett ki, a maradék 60 ezret a konzolos változatok adták.

Agony Unrated - mégis ingyenes, ha megvan az alap

A tervezettnél egy nappal korábban, azaz már ma megérkezett az Agony cenzúrázatlan változata. Az ígéretekkel ellentétben mégis ingyen megkaparinthatják azok, akiknek ott figyel a Steam könyvtárukban az alapjáték.

Ennyivel lesz jobb a vágatlan Agony

A Madmind Studio formálisan is megerősítette, hogy október 31-én érkezik az Agony Unrated. Ha megvan az alapjáték, akkor is fizetned kell érte egy jelképes összeget - "jogi okok" miatt a patch nem járható út a fejlesztők szerint.

Halloweenkor érkezik a vágatlan Agony

A Madmind Studio szép csendben fellőtte a Steamre az Agony Unrated adatlapját, így már tudjuk, hogy a tavasszal megjelent horrorjáték cenzúrázatlan verziója október 31-én élesedik. Csak bírjátok gyomorral!

Nintendo Switchre is befut az Agony

Ha minden vágyad, hogy hordozható formában is irányíts egy pokolban senyvedő lelket, akkor bizonyára örülni fogsz, hogy az Agony Nintendo Switchre is befut. A kiadásért a lengyel Forever Entertainment felel majd.

Agony - mégsem lesz cenzúrázatlan változat

A Madmind Studio az eredeti terveivel ellentétben nem fogja elkészíteni az Agony cenzúrázatlan és kibővített kiadását. Mindezt a csapat jelentette be a játék steames közösségi oldalán.

Agony teszt

Számtalan példa volt arra, hogy egy stúdió túl magasra tette a lécet maga előtt, amit persze nem is tudott megugrani. A pokol még soha nem volt olyan rémisztő, mint ahogy az Agonyban láttuk, csak éppen a játékmenet futott vakvágányra.

Agony - mégis megjelenik a cenzúrázatlan változat

A Madmind Studio dűlőre jutott, így az Agony vágatlan változatát is kiadhatják a Steamen. Az Unrated verziót az alapjáték tulajdonosai ingyen megkapják majd, de még három hónapot várniuk kell rá. A konzolosok hoppon maradnak.

Brit toplista: vébélázban égnek a játékosok is

A szokásosnál is jobban pörögtek a FIFA 18 eladásai, a masszív leárazások, a közelgő focivébé és az idevágó ingyenes kiegészítés megtették a hatásukat. Újra élen az EA Sports játéka!

Utolsó előzetesen a pokoljáró Agony

Tegnap óta megvásárolható a brutalitásból hiányt nem szenvedő Agony, így a készítők a menetrendnek megfelelően bemutatták a játék utolsó előzetesét, amely teljesen hűen ábrázolja, mire is számíthatunk majd.