Daymare: 1998 PC

A Resident Evil Fan Remake készítőinek első saját horrorjátéka. Igazi régivonalas darab.

Készül a Daymare: 1998 előzményjátéka

A Resident Evil 2 rajongói remake-jének indult, majd a Capcom döntése miatt önálló játékká nőtte ki magát a Daymare: 1998, aminek jövőre az előzményeit is végigjátszhatjuk majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megnyomják a hónap végét a kiadók és fejlesztők, a következő napokban több ígéretes újdonság, és egy nagy adag megkésett port is boltokba kerül majd. Lássuk a felhozatalt!

A Daymare: 1998 a konzolokat is megfertőzi

Miután a Resident Evil 2-nek elkészült a hivatalos remake-je, a lelőtt rajongói változatot készítő Invader Studios új projekt után nézett – ebből lett a Daymare: 1998. A régi horrorjátékok előtt fejet hajtó alkotás hamarosan konzolon is játszható.

Utolsó előzetesen a Daymare: 1998

A héten végre megjelent a lelőtt rajongói Resident Evil 2-remake-en is dolgozó Invader Studios játéka, a Daymare: 1998, ami tulajdonképpen válasz a Capcom korábbi akciójára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb sűrű hét vár ránk, ráadásul nemcsak a játékmegjelenések záporoznak majd sűrűn a napokban, hanem hardverpremierünk is lesz: pénteken érkezik a Switch kistestvére, a Nintendo Switch Lite.

Daymare: 1998 - megvan a dátum, tölthető a demó

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Resident Evil ihlette Daymare: 1998. Hogy biztosan ne fussunk lyukra a vásárlással, a fejlesztők jóvoltából egy demón keresztül is kipróbálhatjuk azt.

Egy teljes órán át mozog a Daymare: 1998

Ezúttal nem csak egy rövidke trailert, hanem egy 66 perces, akcióval és átvezetőkkel teli gameplay videót kaptunk a Resident Evil ihlette játékról. Ráadásul hamarosan itt a rajt, szóval nem lennénk a zombik helyében…

Nyáron érkezik a Daymare: 1998

Újra életjelet adott magáról a Resident Evil-széria nyomdokaiba lépő Daymare: 1988. Megtudtuk, hogy a hátulnézetes horrorjáték még idén nyáron napvilágot láthat, illetve kaptunk egy kis ízelítőt a történetből is.

Jövőre jelenik meg a Daymare: 1998

Eredetileg rajongói Resident Evil 2-remake-nek indult, de miután a Capcom bejelentette a saját változatát, a lelkes rajongók módosítottak a terveken, és Kickstarterre, majd Steam Greenlightra költöztették a projektet.

Daymare: 1998 - sikerek a Steam Greenlighton

A sikertelen Kickstarter-kampány után bizonytalanná vált az Invader Studios játékának sorsa, most azonban jó hírekkel szolgált a csapat. A Steam Greenlighton bizalmat szavazott a közösség a játéknak, így folytatódhat a fejlesztés.