Assassin's Creed: Origins PC, PlayStation, Xbox

A 2017-ben megjelent részben Egyiptomba látogatunk el.
1654013400

Hat játékkal kezdi a júniust az Xbox Game Pass

Illetve pontosabban nyolccal, hiszen a hónap első felében érkező címek egyike egy gyűjtemény: a Ninja Gaiden: Master Collection. Ezen túl befut az Assassin's Creed: Origins és a For Honor is.
1653059380

Ekkor csatlakoznak az Xbox Game Passhez a Ubisoft korábban ígért játékai

Néhány hete már megtudhattuk, hogy az Assassin's Creed: Origins és a For Honor: Marching Fire is bekerül az Xbox Game Pass könyvtárába. Ma megtudtuk, mikor kerül erre sor.
1650378900

Íme, az Xbox Game Pass második áprilisi bővítése

Az Xbox Game Pass előfizetői április végén is számíthatnak új játékokra: egy kőkemény akció-kalandjáték, a PlayStation 5 egyik nyitócíme és egy adócsalást elkövető tarlórépa is a terítéken van.
1648151945

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.
1635949809

Ingyenes játékokkal ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli 35. születésnapját a francia kiadó, a jeles alkalom jóvoltából pedig számos akcióval, nyereményjátékkal, ingyenes hétvégével és ingyenes játékkal kedveskedik majd a rajongóknak.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1608015600

A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1592460000

Assassin's Creed: Origins - próbakör a hétvégén

A Ubisoft nem lankad, ha ingyenes játékhétvégékről van szó. Ezúttal az Assassin's Creed-szériát új alapokra helyező Originsre kerül a sor, amellyel június 19-21. között költség és kötöttség nélkül játszhatunk PC-n.
1589524200

Tanulj történelmet az Assassin's Creeddel!

Nem is olyan rég ingyenes hétvégén próbálhattuk ki az Assassin's Creed: Odyssey-t. Ekkora szerencsénk nincs még egyszer, de egy teljes héten át elérhető lesz ingyen az Odyssey és az Origins történelmi felfedezőmódja, a Discovery Tour.