Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds PC, PS4

A Horizon: Zero Dawn kiegészítője, amely a The Cut fagyos földjére kalauzolja a játékosokat.
1627290000

Aloy a Genshin Impact fedélzetén

Ütős crossover-eseményre készül a Genshin Impact. Idén ősszel a Horizon: Zero Dawn és a most készülő Forbidden West főhőse, Aloy is ellátogat Teyvat világába, ráadásul ingyen a csapatunkhoz adhatjuk majd őt.
1618923600

Ingyenesen lecsaphattok a Horizon: Zero Dawnra

Korábban már írtunk róla, de emlékeztető gyanánt ismét megemlítjük: a Sony Play at Home kezdeményezésének hála már ingyenesen beszerezhetitek a Horizon: Zero Dawn komplett kiadását a PlayStation-konzolokon.
1611140400

Frissült egyet a Horizon: Zero Dawn PC-s változata

Nagy volt az öröm a PC-s játékosok körében, amikor kiderült, hogy PC-re is megjelenik a Horizon: Zero Dawn, sajnos azonban a port erősen felemásra sikerült technikai szempontból. A Guerrilla azóta is igyekszik javítani rajta.
1606896000

Felfedték a PlayStation Now decemberi felhozatalát

A Sony leleplezte a PlayStation Now decemberben érkező játékait. A Horizon: Zero Dawnnal az élen kapunk kocsizúzdát, hajótörötteket, szupermacsó szuperkatonákat és az Apokalipszis egyik lovasát is, úgyhogy lesz miből válogatnunk év végén is.
1597843740

Horizon: Zero Dawn teszt (PC)

A PlayStation 5-re bejelentett Horizon: Forbidden West tökéletes felvezetésének tűnt, hogy tokkal-vonóval PC-re költözött az Horizon: Zero Dawn. A végeredmény azonban a premier óta eltelt hetek ellenére is erősen felemásnak mondható.
1596434400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül: egy korábbi PlayStation 4-exkluzív PC-s portja, egy adaptáció és egy battle royale-szerű partijáték is helyet kapott az aktuális listánkban.
1596006000

Ilyen gép kell majd a PC-s Horizon: Zero Dawnhoz

Bő egy hét, és a PC-sek is rávethetik magukat a Horizon: Zero Dawnra. Az utolsó pillanatban, de a Sony közzétette a hivatalos rendszerkövetelményeket, így még csekkolhatod, hogy kell-e a közértből új videokártya a játék futtatásához.
1593804420

Dátumot kapott a Horizon PC-s változata

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn számítógépekre szánt kiadása - a premierre még a nyár folyamán számíthatunk. Egy új trailert is tudunk mutatni a portból.
1585580400

Képregényként tér vissza a Horizon: Zero Dawn

Nem ért véget Aloy és a gépszörnyetegek históriája. A Titan Comics gondozásában készülő, még idén nyáron megérkező képregény hozza el a folytatást, melynek története felett a játék egyik írója bábáskodik.
1584278141

Horizon: Zero Dawn - itt az első kép a PC-s verzióról

A Guerrilla Games csapata megosztotta az első képet a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition PC-s átiratáról, mely a látottak szerint támogatni fogja az ultraszéles képarányú monitorokat is.