Dark Souls Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

Felújított változatot kapott a From Software klasszikusa.

Frissítve: Európába tart a Dark Souls Trilogy?

Amikor hivatalosan is bejelentette a Bandai Namco a népszerű franchise három epizódjából álló gyűjteményét, azkizárólag Japánban lett elérhető. Később azonban felbukkant az amerikai és ázsiai verzió is, melyet most az európai követhet.

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Dark Souls Remastered - maradj nyugodt!

Meglepően vicces előzetest kapott a Dark Souls Remastered Switch-verziója, holott nem egészen poénos játéknak ismertük meg a From Software klasszikusát. "Maradj nyugodt!" - ez áll a címben, s bizony kell is hozzá némi önkontroll.

Dark Souls Remastered - próbalehetőség Switchen

Ezen a hétvégén - napi négy órában - kipróbálhatjuk a Dark Souls Remasteredet Nintendo Switchen. Pontosabban egy hálózati tesztről van szó, az Undead Parish nevű helyszínnek ugorhatunk neki egyedül vagy multiban.

Frissítve: Dark Souls Trilogy - a kihívásból nem elég

Jó hírünk van a napimádók és a hagymalovagok számára! A Bandai Namco Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy idén ősszel érkezik az eddigi Dark Souls-játékokat magába foglaló Dark Souls Trilogy csomag.

Dark Souls - tudjuk, mikor jön Switchre is

A három nagy platformra már május végén befutott a Dark Souls felújított kiadása, a From Software azonban most megerősítette, hogy már a Switch-változat megjelenése sincsen messze. Igaz, a kitűzött nyári időpontból inkább őszi lett.

Dark Souls Remastered teszt

A Dark Soulst már számtalanszor dicsértük nektek, azonban a trilógia nyitódarabja mindeddig elkerülte a jelenlegi generációs konzolokat. Most végre az őt megillető figyelemben részesülhet a From Software alkotása.

Brit toplista: Detroit az élen, új címek a dobogón

Kratos végül öt hét után kénytelen volt átadni a dobogó legfelső fokát. Az élen ezúttal a Detroit: Become Human nyitott, amit a State of Decay második része és a Dark Souls felújított változata követ.

Korábban érkezett PC-n a Dark Souls Remastered

Valaki egy kicsit túlbuzgó lehetett, hiszen a hivatalos megjelenés előtt egy nappal került fel Steamre a Dark Souls Remastered. A PC-s játékosok tehát már mától dicsérhetik a napot Solaire of Astora társaságában.