Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Fallout 76 - tedd megint naggyá Amerikát!

A Bethesda konferenciáján kiemelt figyelmet kapott a Fallout 76, így nemcsak főbb részleteket tudhattunk meg a játékmenetről, de bemutatkozott a játék gyűjtői kiadása, valamint pontos megjelenési dátumot is kaptunk.

E3 2018: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

A Microsoft után hétfő hajnalban a Bethesda folytatja a konferenciák sorát. Biztosan előkerül a Fallout 76, ahogy a Rage 2-ből is friss gameplayt ígértek, de sokan Prey-bejelentést is jósolnak. Mindezt élőben követheted nálunk!

E3 2018: Megérkezett a Fallout 76 trailere

A Bethesda nem várta meg a saját showját, már a Microsoft konferenciáján levetítették a Fallout 76 bemutatkozó előzetesét. Az RPG világát egyelőre elkerülte a nagyobb pusztítás, helyenként egészen barátságos környezetet fedezhetünk fel.

Frissítve: Fallout 76 - érkezik a Bethesda új játéka

A Bethesda tegnap elindított, hosszú órákig tartó, titokzatos élő közvetítése egy trailerrel végződött, melyben lerántották a leplet a széria legújabb játékáról, a Fallout 76-ról. A pontos részletekre azonban az E3-ig várnunk kell.