Wolfenstein: Youngblood PC, PS4, SW, XBOXONE

A Youngblood az alternatív 80-as években játszódik, főszerepben B.J. Blazkowicz ikerlányaival.
1612292400

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Új hónap, újabb címekkel bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass. Februárban dinoszauruszokat nevelhetünk, sólymokat lovagolhatunk, de még az egyik klasszikus Final Fantasy világába is ellátogathatunk.
1602077640

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1580927628

Frissítve: Ismét bővül az Xbox Game Pass kínálata

Ebben a hónapban sem maradnak újdonság nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. A szolgáltatás konzolos változata három új címmel bővül: kapunk egy nagyszerű JRPG-t, egy kooperatív lövöldét és egy négyfős puzzle-játékot.
1578643200

Wolfenstein: Youngblood - érkeznek a sugarak

A Machine Games fejlesztői már a megjelenés óta ígérgetik, hogy az új Wolfenstein valós idejű sugárkövetést, és vele együtt DLSS-támogatást is kap, ám erre egészen a mai napig várnunk kellett. Most viszont nagyot szépült a játék.
1573642849

Nagyot frissült a Wolfenstein: Youngblood

Megérkezett a Wolfenstein: Youngblood legújabb frissítése, ami a finomhangolások és javítások mellett rengeteg más újdonságot is tartalmaz. Kapunk új ellenfeleket, képességeket és egy új helyszíneket felvonultató küldetést is.
1567094400

Wolfenstein: Youngblood - könnyebb lesz a játék

Néhány játékosnak komolyan meggyűlt a baja a Wolfenstein: Youngblooddal, így a fejlesztők egy picit visszavesznek a nehézségből. Az update a PC-sek számára már elérhető, de a konzolos megfelelőjéről egyelőre nincs hír.
1566826560

Wolfenstein: Youngblood teszt

Két év után tér vissza a Wolfenstein-sorozat, az új kalandban azonban ezúttal nem B.J. Blazkowicz, hanem ikerlányai, Jessica és Sophia kapják a főszerepet. Nyitott pályák, kooperatív játékmenet és új helyszín vár ránk a spin-offban.
1564405200

Brit toplista: tarolt a Fire Emblem: Three Houses

Egy újabb Nintendo Switch-exkluzív került a brit toplista élére. A Fire Emblem: Three Houses még a hét másik nagy befutóját, a több platformon is elérhető Wolfenstein: Youngbloodot is lenyomta.