Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

  • Írta: szlav
  • 2020. október 7.
  • Pletyka
Link másolása
Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.

Hivatalos bejelentésre egyelőre nem került sor, de az ESRB webes adatbázisán megjelent infók egyértelműen arra engednek következtetni, hogy a Microsoft nem hagyja parlagon ülni a frissen felvásárolt Bethesda-játékok jogait, így számos FPS Xbox Series X-re és Series S-re szabott újrakiadást kaphat.

Összesen két csomag jelent meg az ESRB oldalán. Ezek közül az első a Dishonored & Prey - The Arkane Collection nevet viseli, a leírás szerint pedig a Dishonored első két részét, a Death of the Outsidert, illetve a 2017-es Preyt tartalmazza majd - utóbbit valószínűleg a The Mooncrash expanzióval együtt.

A második pakk a Wolfenstein Alt History Collection nevet kapta, amely valószínűleg a teljes modernkori Wolfenstein-szériát felöleli majd a Cyberpilot kivételével, hiszen a Microsoft konzoljai nem támogatnak VR-eszközöket. A csomagban tehát számíthatunk a Wolfenstein: The New Order, a The Old Blood, a Wolfenstein II: The New Colossus, valamint a Wolfenstein: Youngblood ismételt megjelenésére.

Update! A két csomag már meg is jelent PS4-re és Xbox One-ra, az Arkane-pakk 60, a Wolfenstein-kollekció pedig 80 dollárt kóstál. PS5-ön és Xbox Series X/S-en is játszhatunk majd velük, de a GameSpot infói alapján csak a visszafelé kompatibilitás segítségével - tehát a találgatásokkal ellentétben nincs szó valódi next-gen kiadásokról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...