Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!
Típus: Akció, Horror

Resident Evil 5

Hosszas várakozás után, több mint 5 év elteltével, végre elérkezett a pillanat, hogy mindenki kedvenc túlélő horrorjának a legújabb részével játszhassunk. Gondolom nem volt véletlen, hogy a világpremiert pont péntek 13-ára időzítették egy sokak által balszerencsésnek tartott napra. Egy biztos, nekünk ez sokkal inkább piros betűs ünneppé válik a naptárban.

Négymillió Resident Evil 5 került a boltok polcaira

A Capcom túlélő horrora remekül teljesít a pénztáraknál, s már négymillió példány került a boltok polcaira világszerte, ami nem kis szám.

Friss screenshotok nemzeti ünnepre

Olyan játékok screenshotjai dobják fel nemzeti ünnepünket, mint a Bayonetta, a Demigod, a Fight Night, a Resistance, a Stormrise, vagy a Tekken 6. Jó nézelődést!

Bejelentették a Resident Evil 5 multiplayer DLC-jét

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, és tényleg érkezik többjátékos kiegészítő a Resident Evil 5-höz. A DLC a Versus nevet viseli majd, és heteken belül megjelenik!

Online multiplayer móddal bővül a Resident Evil 5

Idő előtt kiszivárogtak a Capcom tervei, miszerint hamarosan online multiplayer móddal szeretnék bővíteni a Resident Evil ötödik epizódját.

A heti játékmegjelenések

A hét valószínűleg a Resident Evil ötödik részéről fog szólni, de akad más érdekesség is a játékmegjelenések között, így érdemes átfutni!

Friss screenshotok vasárnap délutánra

Vasárnapi felhozatal! Afro Samurai, Bioshock 2, Dragon Age, Guitar Hero, Metal Gear Solid, Red Steel 2, Resident Evil 5, és még jó pár finom falat!

Stílusváltáson esik át a Resident Evil sorozat

A Resident Evil 5-tel lezárul egy korszak, a sorozat hatodik epizódja egy teljesen más irányvonalat vesz majd fel - állítja a játék producere.

Vörös Xbox 360 és Resident Evil 5 egy csomagban

A Microsoft nyilvánosságra hozott két képet, amelyeken megcsodálhatjuk a legújabb, vörös színben pompázó Xbox 360-at, amelyet a Resident Evil 5 csomagban láthatunk.

Vacsora előtti videóösszeállítás kedd estére

Ma estére is számos videót gyűjtöttünk össze Nektek! Mai összeállításunkban hallat magáról a Dragon Age, a Killzone 2, a Resident Evil 5 és a Tom Clancy's HAWX is.