Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Resident Evil 5 - Hamarosan itt a demó?

A Lionhead Studios-t követve a Capcom is nagy bejelentésre készül hamarosan, árulta el Jun Takeuchi egy, az Eurogamernek adott interjúban.

PC-re is elkészül a Resident Evil 5?

A Playstation 3-as és Xbox 360-as változatok mellett PC-re is elkészülhet a Resident Evil 5 - legalábbis a legújabb pletykák szerint. Bejelentés egyelőre nem volt.

TGS 2008: a második videócsokor

A Tokyo Game Show videóinak második felvonásában olyan játékok kaptak helyet, mint a Red Alert 3, Resident Evil 5, White Knight Chronicles stb.

TGS 2008: Itt a legújabb Resident Evil 5 előzetes

Megérkezett a Resident Evil sorozat sikervárományos ötödik részének újabb hatásvadász előzetese. Pazar! Reméljük a játékmenet is lesz ilyen príma, mint ahogy kinéz.

Szombat esti galérialáz a Gamekapcson

Több száz új képpel bővült galériánk. Csak pár cím: Call of Duty, Midnight Club, Naruto, Resident Evil, Stargate, Star Wars, Sims - ki ne hagyd!

Resident Evil 5 demo 2009 elején?

A GamesTM magazin értesülései szerint a Capcom által fejlesztett túlélő horror, a Resident Evil 5 kipróbálható verziója 2009 elején válik elérhetővé.

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

A Capcom csak multiplatform játékokat készítene

A Resident Evil és a Street Fighter játékokért felelős Capcom idei helyzetjelentésében tisztázott pár dolgot visszamenőleg és a jövőre nézve is.

Resident Evil 5

Tíz év telt el a Raccoon Cityben történt események után. Chris Redfield jelenleg a BSAA-nél (Bioterrorism Security Assessment Alliancenél) teljesít szolgálatot, életébe pedig akkor csöppenünk bele ismét, mikor Afrikába küldik, hogy derítse fel egy különös baleset részleteit. Hősünk valahol Etiópia környékén veti bele magát a munkába, azonban megérkezése után nem sokkal egy vulkánkitörés forgatja fel a környéket. Mint később kiderül, a rettegett T-Vírus alapja erről a vidékről származik, a vulkán pedig most ismét a világra szabadítja az egészet.

Gears-szerű irányítást kap a Resident Evil 5

Jun Takeuchi, a Capcom szócsöve azt nyilatkozta nemrégiben, hogy a Resident Evil 5 az idei TGS-en már egy teljesen új irányítással fog bemutatkozni.