Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!
Típus: Akció, Horror

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.

Resident Evil 5 - újabb tartalmak várhatók

A Resident Evil ötödik részéről mostanság legfeljebb a készülő PC-s verzió kapcsán hallhattunk, ám végre megtört a jég, s szó esett a jövőben érkező kiegészítőkről is.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Resident Evil 5 - A hivatalos gépigény

A Resident Evil ötödik része nagyszerűen sikerült a konzoljainkra, ám a Capcom úgy gondolta, hogy a PC-sek se maradjanak ki a vérfagyasztó rettegésből.

Resident Evil - más szemszögből

Paul W.S. Anderson beszélt egy kicsit a következő Resident Evil filmről és a várható újdonságokról. Esztétikai szempontból jó hír, hogy Milla Jovovich marad.

Új Resident Evil film érkezik 2010-ben

2002-ben került a mozikba az első Resident Evil film, amely sok rajongó tetszését elnyerte. Azután következett két újabb epizód, jövőre pedig érkezik a negyedik.

Majdnem ötmillió Resident Evil 5 talált gazdára

Remekül teljesít a Capcom által piacra dobott Resident Evil ötödik epizódja, ugyanis majdnem ötmillió példány talált már gazdára világszerte a két konzolon.

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Keresztapa 2

Nem meglepő módon a legjobb tíz között nyitott a The Godfather II, hiszen hazánkban jellemző, hogy a sikerfilmek alapján készülő programok jól fogynak a boltokban.

3D Vision támogatással érkezik a PC-s Resi 5

A Capcom több extrát is ígér a Resident Evil 5 év végén megjelenő PC-s verziójába, az egyik ilyen újdonság pedig a Geforce 3D Vision támogatás lesz!