Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Capcom-megjelenések az év elejére

Hét játékot ad majd ki a Capcom az idei év első heteiben, hónapjaiban - a mai sajtóközlemény emlékeztet bennünket a már ismert és felfed eddig ismeretlen dátumokat.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Resident Evil 5 - Harc a támadók ellen

Nem kevesebb, mint 5 új videó látott napvilágot a Resident Evil ötödik része kapcsán, amelyben Afrika gonosz zombijaival kell szembeszállnunk.

Resident Evil 5 Demó teszt

Elviselhetetlen, szorongó várakozással teli, csigalassúsággal múló napok előzték meg a december 5-ét, ami idén piros betűs napként szerepelt minden gémer naptárjában. Ez volt az a nap ugyanis, amikor a japán XBox Live-ra felrakták a Biohazard - vagyis Resident Evil - ötödik részének a demóját. Szorgos hangyabolyként mozdult meg az egész világ annak érdekében, hogy lakjon bárhol az ember, elérhető legyen számára eme várva várt gammának a próbaváltozata. Hát itt van, és mi jól le is teszteltük nektek.

Resident Evil 5 - ping-pong a zombikkal

Magamat is beleértve, egyeseknek volt szerencséjük a japán demó kipróbálásához, melyre sajnos azóta régiózár került, s már nem lehet letölteni.

Resident Evil 5 - támadnak a zombik

A mai napon öt új videó érkezett a Resident Evil 5 kapcsán, amelyekben ismét láthatjuk, miként próbálja Chris túlélni a zombi seregek támadásait.

Resident Evil 5 - ajándékok a vásárlóknak

A Capcom által fejlesztett Resident Evil 5 című horror játék mellé ajándékokat kapnak a vásárlók, mást a Playstation 3 és mást az Xbox 360 tulajok.

Jövő héten jön a Resident Evil 5 demója

Jövő héten érkezik a Resident Evil sorozat ötödik, minden eddiginél jobban várt epizódjának demó verziója, mégpedig az Xbox Live hálózatára.

Csütörtök esti galériafrissítés

Csütörtök este is galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, s bár ezúttal az összeállítás kissé "hígabbra" sikerült, azért találni néhány jó címet is.

Friss screenshotok hűvös hétfő estére

Szép adag screenshot összegyűlt a hétvégén. A felhozatalban többek közt van 2 Days to Vegas, Halo Wars, Left 4 Dead, Lips, Resident Evil és WOW.