Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!
Típus: Akció, Horror

Már második a FIFA 09 a hazai toplistán

Bármily furcsa, de manapság a jó idő közeledtével inkább a FIFA 09 lesz népszerűbb a hagyományos focinál, de nyilván ebből is profitál majd valaki.

Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

Nem átverés a Resident Evil 5 Versus módja

Ahogy várható volt, a fejlesztők hamar védelmükbe vették a nagy átverésként aposztrofált Resident Evil 5 - Versus játékmódot, amely a héten vált letölthetővé.

Nagy pénzlehúzás a Resident Evil 5 Versus módja?

A DLC jó üzlet, a letölthető tartalmakkal nem lehet warezolni, és ki az, aki nem fizetne pár dollárt kedvenc játékának kibővítésére. De ha már lehúznak, az nem szép dolog!

Holnap érkezik a Resident Evil 5 Versus módja

Már hetekkel ezelőtt bejelentették, hogy készül a Resident Evil 5 DLC-je, amely a Versus nevet viseli, ma pedig megtudtuk, hogy holnaptól már letölthető.

Ismét dobogós a FIFA 09 a hazai toplistán

Lankadni látszik a Resident Evil 5 sikere hazánkban, a két hete dobogós horrorjáték helyét ezúttal a FIFA 09 vette át - ki tudja, talán a közelgő nyár miatt.

Rendületlenül tartja magát az új Resident Evil

A kezdeti sikerek után sem lankad az érdeklődés a Resident Evil 5 iránt, a hazai játékeladásokat összegző toplistán továbbra is tartja pozícióját a játék.

Jól nyitott hazánkban a Resident Evil 5

Hazánkban is nagy érdeklődés övezte a Resident Evil ötödik részét: a Capcom várva-várt üdvöskéje már az első héten a második helyen nyitott a tízes toplistán.

Resident Evil 5

Hosszas várakozás után, több mint 5 év elteltével, végre elérkezett a pillanat, hogy mindenki kedvenc túlélő horrorjának a legújabb részével játszhassunk. Gondolom nem volt véletlen, hogy a világpremiert pont péntek 13-ára időzítették egy sokak által balszerencsésnek tartott napra. Egy biztos, nekünk ez sokkal inkább piros betűs ünneppé válik a naptárban.

Négymillió Resident Evil 5 került a boltok polcaira

A Capcom túlélő horrora remekül teljesít a pénztáraknál, s már négymillió példány került a boltok polcaira világszerte, ami nem kis szám.