Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Friss screenshotok vasárnap délutánra

Vasárnapi felhozatal! Afro Samurai, Bioshock 2, Dragon Age, Guitar Hero, Metal Gear Solid, Red Steel 2, Resident Evil 5, és még jó pár finom falat!

Stílusváltáson esik át a Resident Evil sorozat

A Resident Evil 5-tel lezárul egy korszak, a sorozat hatodik epizódja egy teljesen más irányvonalat vesz majd fel - állítja a játék producere.

Vörös Xbox 360 és Resident Evil 5 egy csomagban

A Microsoft nyilvánosságra hozott két képet, amelyeken megcsodálhatjuk a legújabb, vörös színben pompázó Xbox 360-at, amelyet a Resident Evil 5 csomagban láthatunk.

Vacsora előtti videóösszeállítás kedd estére

Ma estére is számos videót gyűjtöttünk össze Nektek! Mai összeállításunkban hallat magáról a Dragon Age, a Killzone 2, a Resident Evil 5 és a Tom Clancy's HAWX is.

Február 23-án bejelenti új játékát a Capcom

Erős pénzügyi félévre számíthat a Capcom, köszönhetően a Resident Evil 5, Street Fighter 4 és Bionic Commando című játékoknak, s máris új címen dolgozik a csapat.

Friss screenshotok csütörtök délutáni sziesztához

Mára nem jutott sok friss screenshot, de ez is jobb mint egy fenékbe rúgás, nem? Van 9th Company, Demigod, Resident Evil, Stormrise, Supercar és Wheelman.

Resident Evil 5 - már PC-re is előrendelhető

Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.

Resident Evil 5 - Újabb látnivalók és információk

Két vadi új trailer látott napvilágot a Resident Evil ötödik részéből, amelyeknek köszönhetően nem mindennapi, akciódús jelenetek tanúi lehetünk.

Késő esti galériafrissítés, hogy jól induljon a hét

Rengeteg új kép futott be, a nagy felhajtásnak az oka, hogy hétvégén rendezték a New York Comic Con fesztivált, ami bizony a gamereket se hagyta unatkozni.

Resident Evil 5 - Nedves pillanatok

Új képek érkeztek galériánkba a Capcom által fejlesztett Resident Evil 5 kapcsán, amelyeken néhány csónakos jelenetet vehetünk szemügyre.