Animal Crossing: New Horizons SW, WIIU

A Switchet is beveszi a közösségépítő szimulátor.
Típus:

Nintendo Switch-hiányt okozhat a koronavírus

A koronavírus-járvány a különböző kínai gyárakban is egyre nagyobb fennakadást okoz, amelynek az egyik elszenvedője a Nintendo. Japánban már most is nehéz Nintendo Switchet kapni, de a nyugati piacokon is hiány léphet fel.

Animal Crossing - részletek a többjátékos módról

Nincs már messze az Animal Crossing: New Horizons megjelenése, így itt az ideje, hogy többet is megtudjunk a játék multiplayeres funkcióiról. Akár nyolcan is éldegélhetünk egy szigeten, de akadnak majd megkötések.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.

E3 2019: 24 perc az Animal Crossinggal

New Horizon alcímmel érkezik a széria legújabb része, melyről a mai Nintendo Direct-trailer után egy vadonatúj gameplay videó is előkerült a Nintendo Treehouse jóvoltából.

E3 2019: Csúszik a switches Animal Crossing

Az alcímet legalább már tudjuk - Animal Crossing: New Horizon néven érkezik a franchise következő játéka, a kifejezetten Nintendo Switchre tervezett cím azonban csak 2020 tavaszán futhat be. Nézzünk belőle egy kis játékmenetet!

E3 2019: Napvilágot látott a Nintendo programja

Ahogyan az már az utóbbi években gyakorlattá vált, a Nintendo idén sem tervez hagyományos sajtókonferenciát, hanem egy Nintendo Direct bemutatón prezentálja az újdonságokat - ezúttal kizárólag a szoftveres oldalról.

A Switchet is beveszi az Animal Crossing

Sokan várták már az Animal Crossing felbukkanását Nintendo Switchen, és a kiotóiak nem is okoztak csalódást. A Directben bemutatkozott az egyelőre alcím nélküli új rész. Csekkold az első trailert!