Animal Crossing: New Horizons SW, WIIU

A Switchet is beveszi a közösségépítő szimulátor.
1587632400

Szuperül fogy az Animal Crossing: New Horizons

Nem csak dobozos kiadásban, de a digitális piacon is elképesztő népszerűségnek örvend az Animal Crossing: New Horizons. Több mint 5 millió békés szigetlakó építi az új otthonát az eShopról letöltött verziójával.
1587621600

Brit toplista: visszaestek az eladások

A koronavírus és az ezzel járó karantén kimondottan jót tett a játékeladásoknak, a kezdeti lendület azonban most megtört. A komolyabb megjelenések és a Switch-konzolok hiánya látványos visszaesést eredményeztek.
1587062880

Animal Crossing: New Horizons teszt

Hatalmas várakozás előzte meg az Animal Crossing: New Horizonst, melyre a a rajongók a legutóbbi teljes értékű epizód, a 2012-es New Leaf óta várnak. Vajon sikerült a Nintendónak megfelelni a hatalmas elvárásoknak?
1586761200

Brit toplista: kapós a Final Fantasy VII Remake

Az Egyesült Királyságban továbbra is nőnek a dobozos játékeladások. A múlt héten a Final Fantasy VII remake-je tört az élre (minden szállítási gubanc ellenére), és a Nintendo játékai is kilőttek, miután a Switch egy időre újra kapható lett.
1586367000

Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.
1586289032

Animal Crossing - rákattantak a japánok

A szigetország lakói úgy viszik a játékot, mint a cukrot. Az első három napban átlépte az 1,88 millió eladott példányszámot, most pedig a számláló elérte a 2,6 milliót is a Famitsu adatai szerint.
1585584000

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.
1585238400

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.
1585141200

Az Animal Crossing miatt jobban fogy a Switch

A Nintendo konzolja most jobban fogy, mint bármikor korábban. Még a megjelenéskori eladásokat is sikerült túlszárnyalni Japánban az új Animal Crossingnak köszönhetően, amely ezzel minden idők legsikeresebb Switch-terméke.
1584954000

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.