Brit toplista: a Project CARS 3 a kanyarban sincs

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 31.
  • Toplista
Link másolása
Hiába érkezett több nagyágyú is a múlt héten, a dobozos eladásokat számláló brit toplista mezőnyét nem sikerült felrázniuk, még a Project CARS 3 sem jutott be a legjobb tíz közé.

Több új megjelenésünk is volt a múlt héten, így a Madden NFL 21, a Project CARS 3 és a Wasteland 3 is a napokban került boltokba, ezek közül azonban csak az EA Sports és a Slightly Mad játéka tört be a legjobb húsz közé. A Madden NFL 21 a tizedik lett, miután 43 százalékkal rajtolt rosszabbul, mint az elődje, míg a Project CARS 3 csak a tizenhetedik helyet csípte meg.

Az összesítésben persze csak a dobozos eladások szerepelnek, márpedig a játékosok egyre nagyobb arányban vásárolnak digitálisan, a Wasteland 3 esetében pedig az is közrejátszott valószínűleg, hogy a játék már a megjelenés napjától elérhető az Xbox Game Pass kínálatában. Az élen így ismét az Animal Crossing: New Horizons végzett, a második - kisebb meglepetésre - a PGA Tour 2K21, míg a bronzérmesünk a Mario Kart 8 Deluxe.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. PGA Tour 2K21
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Grand Theft Auto V
  5. Minecraft (Switch)
  6. Ghost of Tsuhima
  7. FIFA 20
  8. EA Sports UFC 4
  9. Ring Fit Adventure
  10. Madden NFL 21
14.
14.
vanpear
#11: Nagyon ixdé vagy ember. :D Jelentkezzen, akit érdekel a vergődésed! 1...2...3 leütve. Vergődéssel nincs baj, csak tartsd titokban.
13.
13.
adamsfamily
#8: Na jó,de hogy nem unják meg?Régebben megvettem,hogy majd multizok,nagyjából 2 napig le is kötött,azóta meg ott rohad.Pláne,hogy még idegesítő is.A matchmaking egy hulladek meg az egész multis része igénytelen és fapados technikailag.
12.
12.
Ooorky
#11: Beleszámoltad az amortizációt is?
10.
10.
Steve028
Hát ezt nem csodálom hogy "kanyarba"sincs.Kanyart se tudta bevenni ez a játék egyenest a szakadékba ment.Hogy lehet kiadni egy ilyen félkész bugos játékot nem is értem.Mintha valami mobiltelefon port lenne mert ez kb azon a szinten van.Ott még talán elmenne...
9.
9.
#7: Amúgy tényleg olyan a gta5 ezen a listán, mintha egy fizetett hirdetés lenne. Néha olyan egy brit lista, mint valami reklámoszlop. Minden nap elmész mellette melóba menet, amikor a hajnali fény karcsú karjaival körülölelt, ámbár mindig komor éjszakai felhők fényes sziulettjei megállíthatatlanul sugallják, hogy a heti játékeladás ever 4. helyezettje a Grand Theft Auto V dobozos változata.
8.
8.
Juha
#7: A véglegesen bannoltak veszik újra, én soha nem csaltam, de magyarázkodnom kellett, amikor egy cigiszünetben megszórt egy orosz 18 millióval, csak úgy. Engem csak 24 órára függesztettek fel, de akkor is a qva nénikéjét az ilyeneknek.
7.
7.
shatterhand
Gta5 számait nem hiszem. Ezek lemezes verziók. Kizárt higy ennyien vennék még mindig
5.
5.
crytek
#1: Katasztrofális 2. rész?Ez sokkal gyengébb és még arcadeabb
4.
4.
elgeri
Én még mindig azon vagyok meglepődve, hogy a GTA5 ott van mindig a listán!
Nem azért mert rossz lenne, csak na, már mindenkinek megvan 4x :D és mégis még mindig veszik!
3.
3.
GAMEROD
Vagy csak szimplán unalmasak már az autós játékok. Mondjuk egy Midtown Madness remake még talán le tudna kötni, de a klasszikus versenyekből már annyi van mint szaron a légy.
2.
2.
Ezek dobozos megjelenések a UK-ben, ember. Sem a Wasteland 3, sem a Project Cars 3 nem arról híres, hogy dobozos konzolos eladással burogatnák össze a világot.
Mind a kettő PC-s játék, nem angliában fogják őket dobozosan venni - de az való igaz, hogy a Wasteland 3 egyedül megéri az éves (48€, ha havonta fizeted) gamepass árát.

Inkább elárulhatnád azt a kulisszatitkot, hogy lesz-e teszt a Wasteland 3-ból?
1.
1.
Falcon
A katasztrofális második rész után nem is értem miért csinálták meg egyáltalán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...