Brit toplista: tarolt a Nintendo a múlt héten

 • Írta: fojesz
 • 2020. október 19.
 • Toplista
Az Amazon a múlt héten tartotta az idei Prime Day akciósorozatát, aminek az Egyesült Királyságban egyértelműen a Nintendo volt a legnagyobb nyertese: a negyvenes toplista tizennyolc címe Switch-exkluzív játék volt.

Remekül teljesítettek a Nintendo játékai az Amazon múlt heti leárazásain, ennek köszönhetően az Animal Crossing: New Horizons a második, míg a Mario Kart 8 Deluxe a harmadik helyre ugrott előre, ezzel pedig olyan címeket taszítottak a tízes élboly alsó felébe, mint a Star Wars: Squadrons vagy a Crash Bandicoot 4: It's About Time.

A toplista élén így is a FIFA 21 végzett, amely így már sorozatban másodszor vihette haza az aranyérmet. Habár az eladásai 65 százalékkal estek vissza az előző hét eredményeihez képest, a játék így is egyetlen hétre van attól, hogy legyőzze az új Animal Crossingot, és az év legkeresettebb játékává váljon a briteknél, ráadásul a minap kiderült, hogy idén először a FIFA jobban fogyott digitális formában - márpedig a toplista csak a dobozos eladásokat számlálja.

 1. FIFA 21
 2. Animal Crossing: New Horizons
 3. Mario Kart 8 Deluxe
 4. Minecraft (Switch)
 5. Ring Fit Adventure
 6. Super Mario 3D All-Stars
 7. Just Dance 2020
 8. Star Wars: Squadrons
 9. Crash Bandicoot 4: It's About Time
 10. Grand Theft Auto V
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...