Diablo: Immortal Mobil, PC

Mobilos kiadást kapott a Diablo-sorozat.
1653976800

Loot boxok miatt nem jelenhet meg a Diablo: Immortal Belgiumban és Hollandiában

Újabb loot box-botrány van kibontakozóban, most éppen a pár nap múlva megjelenő Diablo: Immortal miatt.
1653890400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ráfordulunk a júniusra, szóval borítékolható, hogy nem sok látványos megjelenésre számíthatunk majd az elkövetkező időszakban. Azért nézzük meg, miből élünk mostanában!
1651166305

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.
1650899539

Júniusban jelenik meg a Diablo Immortal, ráadásul PC-re is

A Blizzard bejelentette, hogy június első hetében jelenik meg a 2018-ban bemutatott, eredetileg mobilokra szánt Diablo-mellékszál, a Diablo Immortal. A jó hír mellett az is kiderült, hogy PC-n is játszható lesz a játék.
1650361546

Nem, nem készít NFT-s játékokat a Blizzard

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Blizzard NFT-ket és "pay-to-earn" rendszereket építene a játékaiba. A stúdió elnöke, Mike Ybarra azonban tiszta vizet öntött a pohárba.
1648542600

Diablo: Immortal - jöhetnek a kozmetikai elemek

A Diablo-sorozat mobilos mellékága, az Immortal sem marad valódi pénzen megvásárolható, ám pusztán vizuális változásokat jelentő kozmetikai elemek nélkül. A Blizzard bemutatta, hogyan gondolja ezek implementálását a játékba.
1645693200

Diablo: Immortal - továbbra is az idei start a terv

Befejeződött a Diablo: Immortal zárt bétatesztje, a Blizzard pedig összeszedte, milyen tanulságokat szűrt le belőle. A tapasztalatok alapján változtatásokat terveznek, és változatlanul idei megjelenéssel számolnak.
1638811842

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.
1637164803

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.
1635930000

Távozik a Blizzard új társigazgatója

Hatalmas vihar tombol a Blizzard felett, amit úgy tűnik, az új társigazgató sem viselt sokáig. Jen Oneal és Mike Ybarra augusztusban örökölte meg J. Allen Brack egykori szerepét, a duó egyik tagja azonban jobbnak látta, ha inkább más vizekre evez.