Apex Legends Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
1554876000

Valaki valódi battle royale-mérkőzést szervez

Három nap, száz játékos, egy privát sziget és egy nagy adag pénznyeremény. Nem egy nyári blockbuster történetéről van szó, hanem egy valódi eseményről, ami egy unatkozó milliárdos fejéből pattant ki.
1554649200

Apex Legends - jön a büntetés a korai lelépőknek

Hatalmas frissítést kapott a napokban az Apex Legends az 1.1.-es update során, melyben a rengeteg új opció közt néhány érdekesség is felütötte a fejét. Ilyen például a véletlenül aktivált büntetés, mely a meccset idő előtt elhagyókat sújtja.
1553504400

Apex Legends - újabb hősről árulkodnak a nyomok

A nyomok, melyeket a Sony hagyott hátra a játék hivatalos leírásában a PlayStation Store felületén. Ezek szerint a napokban elrajtolt első szezonban Octane mellett egy másik új karakter is befuthat.
1553432400

Apex Legends - az összeomlás a múlté

Sűrű hetet tudhat maga mögött az Apex Legends; az elmúlt napokban végre bemutatkozott az új karakter, Octane és elrajtolt a Battle Pass is. Emellett természetesen a technológiai háttérről sem feledkeztek meg a fejlesztők.
1552996853

Apex Legends - ma indul az első szezon

A Respawn Entertainment a játék hivatalos oldalán és Twitter-oldalán megerősítette, hogy a mai napon rajtol el a játék első szezonja, a Wild Frontier. Ezzel együtt érkezik a korábban már beharangozott, a Fortnite mintájára felépülő Battle Pass is.
1552417200

Apex Legends - ismét lecsaptak az adatbányászok

És ezúttal az új fegyverek és új játékmód helyett nyolc vadonatúj karakterről rántották le a leplet. Ráadásul nem csak a nevükre, hanem a concept artjaikra és az ikonjaikra is sikeresen rábukkantak a bányászok.
1552294800

Apex Legends - jöhetnek az NPC-k?

Legalábbis minden jel erre utal, ugyanis az adatbányászok egészen konkrét bizonyítékokat találtak a két vadonatúj fegyver, illetve egy titokzatos éjszakai játékmód mellett az NPC-k érkezésére is.
1551956428

Apex Legends - jövő héten jön a Battle Pass?

Pár napja már benne vagyunk a márciusban, az Apex Legends korábban kiadott ütemterve szerint ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan megérkezik a játék első új hőse és a korábban beharangozott, Fortnite-tól kölcsönvett Battle Pass is.
1551715200

Apex Legends - már az 50 millión is túl

Újabb rekordhoz érkezett a roppant népszerűségnek örvendő battle royale-shooter, mely immár több mint 50 millió játékossal rendelkezik! Az örömteli bejelentéshez Zampella csapata egy ünnepi videóval is készült.
1551456000

Már egy éve kiszivárgott az Apex Legends térképe

Az Apex Legends bármiféle előzetes bejelentés nélkül jelent meg, s egyből le is tarolta a battle royale-piacot. A játék térképe azonban már lassan egy éve kiszivárgott - csak éppen senki nem volt kíváncsi rá.