Disney+

A Disney videó-streaming szolgáltatása.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

Kényszerpihenőre vonul Obi-Wan Kenobi-sorozat

Gondok akadtak a tavaly nyáron hivatalosan is megerősített Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatókönyvével, ezért a Disney és a Lucasfilm úgy döntött, kukázzák és újragyúrják a szkriptet.

Egy héttel előbb indul Európában a Disney+

Eredetileg március utolsó napján rajtolt volna el Európa több országában is a Disney saját streamingszolgáltatása, a Disney+, de a hollywoodi stúdiókat polipként bekebelező Disney úgy döntött, egy héttel előrébb hozza a debüt napját.

A Netflix 1 millió felhasználót bukott a Disney+ miatt

Ahogy az várható volt, a Disney+ rajtjának egyik legnagyobb vesztese a Netflix lett. A Cowen & Co. elemzése szerint a streamingőrületet kirobbantó szolgáltató közel 1 millió felhasználót veszített el a Disney+ miatt.

A Disney+ hősei is feltűnnek a Marvel-filmekben

Úgy tűnik, ma Disney+-napot tartunk, de hát mit tegyünk, bőven van mit megbeszélni a Disney streamingszolgáltatása kapcsán. Most Marvel-fronton érkeztek friss hírek.

HWSW: A Disney+ lehet a közeljövő nagy nyertese

Egy friss előrejelzés szerint a Disney ma indult SVOD-platformja, a Disney+ lehet a legnagyobb nyertese a következő öt év streamingháborújának - írja cikkében nagytestvérünk, a HWSW.

D23: Impozáns kínálattal rajtol a Disney+

A D23 alkalmából kaptunk egy montázsvideót, ami igyekszik összefoglalni, micsoda kínálattal rajtol majd el novemberben a Disney+ előfizetéses szolgáltatás. A látottak alapján bőven lesz miből válogatnunk.

D23: Első előzetesen a Susi és Tekergő

A Disney nem áll le, és újabb klasszikusához készít élőszereplős változatot. Ezúttal Susi és Tekergő kalandjai kapnak egy felmelegített újrázást, igaz, a mozivásznat most elkerüli a film, helyette a Disney+-on kell majd keresnünk.

D23: Újabb Marvel-sorozatok jönnek a Disney+-ra

A már eddig is bejelentett öt Marvel-sorozat mellé további három újat is bejelentett a Disney az éppen zajló D23 rendezvényen. Eszerint önálló sorozatot kap She-Hulk, Moon Knight és Ms. Marvel is.

Obi-Wanként térhet vissza Ewan McGregor

Bizony, nagyon úgy fest, hogy teljesül a Star Wars-fanok egyik legnagyobb álma, és az előzményepizódok után ismét magára ölti Obi-Wan karakterét Ewan McGregor a Disney Plus egyik új sorozatában.