Microsoft Flight Simulator PC, XSX

Visszatért a Microsoft Flight Simulator.

MS Flight Simulator - megszépül az Ibériai-félsziget

Megkapta a legújabb jókora frissítését a Microsoft Flight Simulator. A nyolcas számú World Update Spanyolországot, Portugáliát, Andorrát és a Gibraltár térségét teszi még gyönyörűbbé.

Xbox Cloud Gaming - jön az egér és a billentyűzet

A jelek szerint a Microsoft már dolgozik a felhős játékszolgáltatásának egyik nagy hiányosságán, és hamarosan egérrel és billentyűzettel is irányíthatjuk majd az Xbox Cloud Gamingen keresztül elérhető címeket.

A Guardians of the Galaxy is jön a Game Passbe

Elképesztően jó felhozatallal fordul rá a márciusra az Xbox és a PC Game Pass, így már most bekerült a felhőbe a Microsoft Flight Simulator, hamarosan pedig a Guardians of the Galaxyra is lecsaphatnak az előfizetők.

Microsoft Flight Simulator - irány Ausztrália!

Megérkezett a Microsoft Flight Simulator következő World Update-je, amely ezúttal a messzi Ausztráliát vette kezelés alá. Mostantól minden eddiginél lélegzetelállítóbb látvány mellett suhanhatunk a kenguruk földje felett.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

A Microsoft is a metaverzummal kacérkodik

Nem Mark Zuckerberg az egyetlen, aki a közeljövőben egybehálózná a digitális világot a valósággal. A Microsoft Ignite bemutatóján a redmondiak is elárultak egyet, s mást a metaverzummal kapcsolatos terveikről.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Bővített kiadást kap a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator eddig is csodás karriert futott PC-n és Xbox Series-konzolokon, de most eljött az ideje, hogy új, bővített kiadást kapjon a világméretű szimulátor - mégpedig egy ingyenes frissítés képében.

Microsoft Flight Simulator - késik a Top Gun DLC

Ki lehetne a repülés nagyobb szerelmese, mint a Top Gun Maverickje? Talán csak a Microsoft Flight Simulator játékosai. Arra azonban még várniuk kell, hogy ők maguk is a híres F-14-esek pilótafülkéjébe pattanjanak.

GC 2021: Mire készül a Microsoft Flight Simulator?

Az idei konzolos premier csak a kezdet volt, számos újdonság készül még a Microsoft Flight Simulator hangárjaiban. Érkezik az új World Update, sok érdekes repülő, illetve egy versenymód is, ahol összemérhetjük a tudásunkat a barátainkkal.