Microsoft Flight Simulator PC, XSX

Visszatért a Microsoft Flight Simulator.
1596124800

Steamre is elérhető lesz a Microsoft Flight Simulator

Eleinte úgy volt, hogy nem lesz elérhető a Steam áruházában a Microsoft Flight Simulator, de úgy tűnik, miután látták a redmondiak, hogy milyen jól fogynak a játékaik a Valve platformján, meggondolták magukat.
1596096960

VR-támogatást kap a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft bejelentette, hogy az ősz folyamán érkezik egy ingyenes frissítés a Microsoft Flight Simulatorhoz, amely VR-kompatibilissé teszi a játékot. Kezdetben viszont csak a HP új szemüvegével játszhatjuk majd.
1595772000

A Microsoft Flight Simulator társul a VATSIM-mel

A repülőszimulátorok legnagyobb rajongóinak ismerős lehet a VATSIM neve - ez a nonprofit közösség egységes teret az otthoni pilótáknak és légiirányítóknak. A Microsoft Flight Simulator integrálhatja a hobbihálózat adatait is.
1595059200

Tíz lemezen érkezik a Microsoft Flight Simulator

Habár a Microsoft Flight Simulatort digitális megjelenésnek szánták a készítői alapvetően, egy külsős cég közreműködésével dobozosan is boltokba kerül a játék Európában. Tíz lemezt találunk majd benne.
1594659600

Kiderült a PC-s Microsoft Flight Simulator dátuma

Kiderült, hogy pontosan mikor is szállhatnak be a PC-s játékosok a pilótafülkébe az elképesztően látványosnak ígérkező Microsoft Flight Simulatorban. A jó hír az, hogy már egyáltalán nincs sok hátra, hogy megkapjuk a felszállási engedélyt.
1594364400

Microsoft Flight Simulator - hamarosan zárt béta

Júliussal véget ér a Microsoft repülőgép-szimulátorának alfatesztje, hogy átadja a helyét a zárt bétának. A játékot a fejlesztők még mindig 2020-ra ígérik, így remélhetőleg ez annak a jele, hogy minden sínen van.
1590832800

Így navigálunk a Microsoft Flight Simulatorban

Néha csak arra vágyunk, hogy szabad kézzel elrepüljünk az otthonunk felett, az igazán hardcore pilóták azonban teljesen valósághű, kereskedelmi repülőutakat is megtervezhetnek. Ebben segít az IFR rendszere.
1589104800

Friss képeken a Microsoft Flight Simulator

Nehéz betelni a Microsoft Flight Simulator alfájáról érkező screenshotokkal. A valódi játékmenetből kiollózott felvételeken jól látszik: nem csak a repülőgépek és a felhők, de az alattunk elsikló terep és épületek is remekül festenek majd.
1587535200

Ilyen gép kell a Microsoft Flight Simulatorhoz

Az új Microsoft Flight Simulator kifejezetten nagy érdeklődésre tart számot a játékosok körében, ami persze nem meglepő, hiszen az Asobo csapata lenyűgöző részletességű szimulációt ígér. Lássuk, hogy min fog ez futni!
1586352600

Microsoft Flight Simulator - a többjátékos módról

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Microsoft Flight Simulator. A PC-re és Xbox One-ra megjelenő repülős játékban nem elég, hogy az egész bolygót berepülhetjük, de találkozhatunk a világ összes virtuális és valódi pilótájával is.