Microsoft Flight Simulator PC, XSX

Visszatért a Microsoft Flight Simulator.
1643738400

Microsoft Flight Simulator - irány Ausztrália!

Megérkezett a Microsoft Flight Simulator következő World Update-je, amely ezúttal a messzi Ausztráliát vette kezelés alá. Mostantól minden eddiginél lélegzetelállítóbb látvány mellett suhanhatunk a kenguruk földje felett.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1635940800

A Microsoft is a metaverzummal kacérkodik

Nem Mark Zuckerberg az egyetlen, aki a közeljövőben egybehálózná a digitális világot a valósággal. A Microsoft Ignite bemutatóján a redmondiak is elárultak egyet, s mást a metaverzummal kapcsolatos terveikről.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1634662800

Bővített kiadást kap a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator eddig is csodás karriert futott PC-n és Xbox Series-konzolokon, de most eljött az ideje, hogy új, bővített kiadást kapjon a világméretű szimulátor - mégpedig egy ingyenes frissítés képében.
1630828800

Microsoft Flight Simulator - késik a Top Gun DLC

Ki lehetne a repülés nagyobb szerelmese, mint a Top Gun Maverickje? Talán csak a Microsoft Flight Simulator játékosai. Arra azonban még várniuk kell, hogy ők maguk is a híres F-14-esek pilótafülkéjébe pattanjanak.
1629826526

GC 2021: Mire készül a Microsoft Flight Simulator?

Az idei konzolos premier csak a kezdet volt, számos újdonság készül még a Microsoft Flight Simulator hangárjaiban. Érkezik az új World Update, sok érdekes repülő, illetve egy versenymód is, ahol összemérhetjük a tudásunkat a barátainkkal.
1627903980

Microsoft Flight Simulator teszt (Xbox Series X/S)

A Microsoft Flight Simulator PC-s változata egy évvel ezelőtt hagyta el a kifutópályát, most pedig megérkezett a teljes Földet felölelő repülőprogram újgenerációs konzolokra szabott verziója is - lássuk, milyen lett a végeredmény!
1627480800

Xboxra is berepült a Microsoft Flight Simulator

Tegnap konzolon is megkapta a felszállási engedélyt a Microsoft Flight Simulator, hiszen Xbox Series X/S-re is megjelent a repülőszimulátor. A kipróbálás előtt érdemes felkészülni a tetemes mennyiségű letöltenivalóra!
1627279200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.