E3 2012

E3 2012: Pörög a Medal of Honor: Warfighter

Az EA egyik legjobban várt nagyágyúja, a Medal of Honor újabb része is tiszteletét tette az EA konferenciáján. A Danger Close fejese mind az egyjátékos kampányból, mind pedig a multiplayerből mutatott részleteket. Igaz, az utóbbit tekintve csupán egy trailer formájában.

E3 2012: NFS: Most Wanted - videó, dátum

A Citerion Games immáron másodjára fejleszt Need for Speedet, igaz a legújabb felvonás jobban emlékeztet a Burnoutra. Az EA sajtótájékoztatóján felfedték a játékot mozgásban is, illetve a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. A határok elmosódtak, a rombolás és a nyílt világ már az NFS ismérve is.

E3 2012: Mozgásban a SimCity

Azt ugyan nem tudtuk meg a kedvex maxisos hölgytől, hogy mit is tud a forradalmi GlassBox Engine, de legalább mutatott nekünk két videót is az új SimCityből. Gáz arc vagyok, ha azt mondom, begerjedtem rá? Mármint nem a hölgyre, hanem a játékra. Vagy az még gázabb?

E3 2012: Dead Space 3 kooperatív akció

Az Electonic Arts tényleg nem jó a titoktartásban: minden korábbi pletyka a Dead Space 3-mal kapcsolatban igaznak bizonyult. Tényleg egy jeges bolygón játszódik az anyag, és tényleg John Carver a társunk. Ezen kívül tényleg frankónak tűnik a kooperatív akció.

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Mozgásban a Call of Duty: Black Ops 2

A redmondiak és az Activision barátsága még egy évig kitart - ismét egy hónapig Xbox 360-exkluzívak lesznek a Black Ops 2 DLC-i, ahogy azt már évről-évre megszokhattuk. Az esti show-n egy delejes gameplay demóval képviseltette magát a Treyarch - a shooter hozza a kötelezőt.

E3 2012: XBLA-játékáradat a Microsoft showján

Nem kevesebb, mint négy Xbox Live-ra készülő játékot mutattak be az E3-on. Az Ascrend: New Gods, a LocoCycle, a Matter és a Wreckateer egyaránt látható volt mozgásban, így ömlesztett formában, egy cikk keretei között számolunk be róluk. Te melyikkel játszanál?

E3 2012: Itt a South Park: The Stick of Truth trailere

Trey Parker és Matt Stone, a South Park kultikus alkotói mutatták be a Microsoft sajtótájékoztatóján az Obsidian Entertainmentnél készülő szerepjátékot. A kis pöcsök a világ megmentésére vállalkoznak, s egy igazi hősre lesz szükségük, mivel a zsidókat már kilőtték. Mi leszünk azok.

E3 2012: Resident Evil 6 menet közben

Egy viszonylag hosszú in-game bemutatót láthattunk, meglepetésre a Microsoft sajtókonferenciáján. Ebből már azért nagyjából le lehet szűrni, mire számíthatunk, már ami Leon részét illeti a történetbe. Igazi akciófilmekbe illő jeleneteknek lehetünk szem- és fültanúi.

E3 2012: A Wii U nyomába ered az Xbox 360

A Microsoft a sajtókonferenciáján jelentette be a SmartGlass nevű alkalmazást, ami minden eddiginél szorosabb interakciót tesz lehetővé az Xbox 360, illetve a windowsos tabletek és telefonok között. Ősztől tablettel is vezérelhetjük a konzolt, tartalmat streamelhetünk, és a játékos lehetőségek is bővülnek.

E3 2012: Vadiúj jelenetek a Tomb Raiderből

Nem tudom, hogy nektek is feltűnt-e, hogy a fiatal és esendő Lara úgy nyög az életveszélyes szituációban, mintha egy pornófilmbe csöppentünk volna. A leányzó szexi és talpraesett, ám ha magasról lezuhan, vagy megsérül - előjönnek a női védelmi mechanizmusok, élükön a picsogással.

E3 2012: Forza Horizon megjelenés, trailer

Idén nem jött a Microsoft sajtókonferenciájának színpadára az általában döbbenetes szakállal megáldott (megvert?) Dan Greenawalt, ennek ellenére azért a Forza Horizon nem maradhatott el. Láthatjuk mozgásban a játékot, valamint megkaptuk a megjelenés dátumát is.

E3 2012: Fable: The Journey - mágia a nappalidban

Aratás van a Fable rajongók körében, ütős előzetessel jelentkezett a Lionhead a Microsoft fejtágítása alkalmából. Egy rendkívül szimpatikus fiatalember a konzolja előtt képezi le a furmányos varázslatokat, miközben bejárja a Fable: The Journey világát. Persze kézen fogva vezetik, de ezt nem tudja.

E3 2012: Kinectesedik a FIFA és a Madden NFL

Az EA Sports még tavaly jelentette be, hogy a FIFA- és a Madden NFL-sorozatok következő részei kihasználják a Kinect képességeit - nos, az eredményeket az imént láthattuk a Microsoft sajtókonferenciáján. A lényeg itt is a hangvezérlésen lesz, egész jópofa, ahogy a kamera segíti a beleélést.

E3 2012: Az első Gears of War: Judgment trailer

Az ígéreteknek megfelelően a redmondiak show-ján debütált (hol másutt?) a Gears of War-előzmény első mozgóképe. Ugyan semmi érdemleges infót nem szűrhetünk le belőle, az biztos, hogy igen hangulatos játékot üt össze az Epic és a People Can Fly. Börtönviseltek előre!