E3 2012

E3 2012: Assassins Creed 3 - tengeri csaták PS3-on

Ugye nem hitted azt, hogy a Ubisoft lelövi az össze poént? Jutott bejelentés a Sony-nak is. Kizárólag PS3-on érhető el az a DLC, amiben tengeri csatákat élhetünk át Connorral. A korabeli vízi hadviselés nem tűnik rossznak, ha pedig megvásárlod az AC3-as gépcsomagot, a pack ingyenes lesz.

E3 2012: Jönnek a PlayStation-telefonok a HTC-től

Igazak voltak a korábbi pletykák, valóban a tajvani HTC lesz az első telefongyártó, amelyik PlayStation Certified készülékeket dob majd piacra. A bejelentéssel együtt a Sony azt is elárulta a sajtókonferenciáján, hogy a korábban PlayStation Suite néven ismert rendszert átnevezi, és valódi platformot nevel belőle.

E3 2012: Varázskönyvet ír PS3-ra J.K. Rowling

A Sony felfedte legújabb PS Move-ra kihegyezett kiegészítőjét, a Wonderbookot, melyhez az első cím J.K. Rowling Book of Spells műve lesz. Az augmented reality segítségével a könyv megelevenedik előttünk, Harry Potter-rajongóknak erősen ajánlott megtekinteni az első felvételeket.

E3 2012: Assassin's Creed III: Liberation látnivalók

Tényleg PS Vitára költözik az Assassin's Creed III egy mellékág keretében. A Liberation egy szemrevaló női főszereplőt vonultat fel, kalandunkat New Orleansban ejthetjük meg. Aveline francia és afrikai felmenőkkel bír, 1759-ben csatlakozik az orgyilkosok Testvériségéhez.

E3 2012: PlayStation All-Stars Battle Royale trailer

A Sony Computer Entertainment America elnöke, Jack Tretton mutatta be elsőként a PlayStation All-Stars Battle Royale-t, melyben a japán kiadó számos játékhőse képviselteti magát és él a közös játék lehetősége PS Vitán és PS3-on. Az új előzetestől mi is lázba jöttünk, ugye Ti is?

E3 2012: Nyitócím lesz Wii U-n a Rayman Legends

Michael McCullick mutatta be a Ubisoft sajtótájékoztatóján a Rayman legújabb részét, mely teljes mértékben kihasználja a Wii U tabletszerű kontrollerjét. Láthatjuk mozgásban, hogy miként terelgethetjük karaktereinket a Game Pad és Pro Controller segítségével. Mozgásban még bájosabb.

E3 2012: Beyond: Two Souls a Quantic Dreamtől

Az ígéreteknek megfelelően a ma hajnali Sony konferencián fedték fel a Quantic Dream legújabb projektjét. Legalább olyan masszív drámára számíthatunk, mint a Heavy Rain esetében. A játék 15 évet ölel fel, egy olyan nőt állítva a középpontba, aki kapcsolatban áll a túlvilággal.

E3 2012: Bemutatkozik a Watch Dogs

Maga Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója jelentette be a kiadó legújabb sikervárományos címét, a Watch Dogs-t, amin már két éve dolgozik a montreali gigastúdió. Korunk félelmetes számítógépes hálózatát helyezi a középpontba e a külső nézetes, lövöldözős játék. Letettük a hajunkat.

E3 2012: Frontvonalban az Assassin's Creed III-mal

A Ubisoft ismét előhúzta ütőkártyáját, mellyel évről-évre meg tudja nyerni a játékipar képzeletbeli ulti-partiját. Egy rendkívül hangulatos (szia Digic Pictures) render trailert és egy hosszabb, tömény játékmeneti felvételt kaptunk a sorozat harmadik részéből. A képeket már meg sem említjük.

E3 2012: Far Cry 3 - úton az őrület felé

A dzsungelben található növényeket elfogyasztva mi magunk is hallucinálhatunk, lassan, de biztosan haladva a megzakkanás felé. Az Ubisoft sajtótájékoztatóján feltűnt a Far Cry 3 is, melyben voltak mellek, erőszak, káromkodás és tudatmódosulás, ahogy kell.

E3 2012: Újra mozgásban a Splinter Cell: Blacklist

Naná, hogy a Ubisoft nem hagyta otthon a Splinter Cell: Blacklistet, még akkor sem, amikor a Microsoft ellopta a meglepetés erejét. Egy játékmeneti demóban kísérhetjük nyomon Sam Fishert, aki egy percet nem öregedett a Convicition óta. Lopakodás, high-tech kütyük és akció.

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!

E3 2012: Bejelentették a Zombi U-t

A franciáknál alacsonyan szálltak a friss bejelentések, sőt mi több azon igyekeznek, hogy minél jobban megvessék a lábukat a Nintendo új platformján. A Zombi U egy hamisítatlan túlélőhorrornak ígérkezik, az első kedvcsináló már megtekinthető.

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Traileren a Crysis 3, februárban jön

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján impozáns bemutatót tartottak a Crysis harmadik részéből, ráadásul a prezentáció mellett egy extra gameplay előzetes is érkezett a show után. A Crysis 3 jövő februárban jelenik meg, és egyértelműen az egyik legszebb játék a piacon.