E3 2012

E3 2012: Assassin's Creed III - mészárlás Wii U-n

Újabb játékmeneti felvétellel gazdagodtunk az Assassin's Creed III-ból - a dolog érdekessége az, hogy a látottak Nintendo Wii U-n futottak. Hirtelen nem is fedezünk fel különbséget, a részletek bizonyára a konzol tabletkontrollerjén érhetőek tetten. Piactéri vérengzés következik.

E3 2012: P-100 - Wii U-exkluzív a Platinumtól

A Metal Gear Rising mellett egy másik játékon is dolgozik a PlatinumGames, a Project P-100 névre hallgató játék Wii U-exkluzív lesz, és az ígéretek szerint ott feszít majd a Nintendo új konzoljának nyitócímei között. A program lényege, hogy egy csapat szuperhőssel taktikázva megmentsük a világot.

E3 2012: Dawnguard - megjelenés és képek

A Bethesda végre felfedte a The Elder Scrolls V: Skyrim első kiegészítőjének dátumát: ezek szerint kevesebb, mint három hét múlva már vámpírok lehetünk és nyeregből harcolhatunk. A bejelentés mellé kilenc friss képlopatot is bezsákoltunk. El lehet kezdeni spórolni az MS pontokra.

E3 2012: Tömény Forza Horizon játékmenet

Az odáig rendben van, hogy a mérnöki pontosságú előzetesek remekül festenek - de a kérdéses videojáték minősége mégis mozgásban mutatkozik meg. Kíváncsi vagy az októberben megjelenő Forza Horizonra? Most a Turn 10 fejese vezet be téged a nyílt világú autós címbe.

E3 2012: Watch Dogs - közös játék mobilokkal

A Ubisoft Montreal megerősítette, hogy mobileszközökre is megjelenik egy Watch Dogs alkalmazás, mely kiegészíti a PC-n és konzolokon tapasztalható élményt. A valós idejű cross-play funkció segítségével felülnézetből látjuk a várost, így taktikai előnyhöz jutunk a fő sztoriszálban.

E3 2012: Itt a Soul Sacrifice előzetese

A PlayStation Vita talán legjobban várt címéről beszülünk a Soul Sacrifice esetében, mely magán viseli a Monster Hunter jegyeit, a design pedig olyan elborult, mintha egyenesen Clive Barker fejéből pattant volna ki. Keiji Inafune új játékát kéretik megkülönböztetett figyelemmel kísérni.

E3 2012: Beyond: Two Souls - 25 perc gameplay

A számtalan bejelentés közül még mindig egy kezünkön (na jó: kettő) meg tudjuk számolni az igazán innovatív címeket, melyek nem folytatások, vagy újragondolások. A Quantic Dream szeret kísérletezni - a Beyond: Two Souls egy filmszerű, misztikus dráma. Lássuk mozgásban!

E3 2012: Luminous Engine bemutató - úton a jövő

A Square Enix nagyon büszke a következő generációs játékmotorjára, az E3-on be is mutatta egy techdemó keretében, hogy mire lesz képes a Luminous Engine. Ettől a Final Fantasy témájú videótól garantáltan magunk alá termelünk - a jövő már az ajtónkon kopogtat. Engedjük be!

E3 2012: The Elder Scrolls Online mozis trailer

A Bethesda volt olyan kedves és egy rendkívül hangulatos CG-előzetessel kedveskedett nekünk a jövőre megjelenő The Elder Scrolls Online-ból. Nem egy Blizzard minőség, de rendben van ez is. Ami viszont nem szűrhető le belőle: a játék vérbeli MMO grafikával érkezik, de a küldetések a Skyrimet idézik.

E3 2012: Dead or Alive 5 - dátum, videó, képek

A Tecmo Koei nem szűkölködött új Dead or Alive 5 látnivalókban - a két tucatnyi kép mellé befutott az expós előzetes - mindezek mellé a bunyós cím végleges megjelenési dátumát is leközölték. Lesznek új karakterek is, köztük Sarah Bryan, a Virtua Fighter amazonja.

E3 2012: Sleeping Dogs - trailer és screenshotok

A kínaiak már a spájzban vannak. A Sleeping Dogs trailer bővelkedik erőszakban, a triádok sokszor a dolgok könnyebbik oldalát fogják meg, akaratuknak vérrel adnak nyomatékot. A játékban viszont számos tennivaló vár ránk: az akciótól kezdve az utcai versenyzésen át bármi.

E3 2012: Far Cry 3 - mozgásban a co-op

Az ősszel boltokba kerülő Far Cry 3 egyik legjobbnak ígérkező mókája az lesz, hogy barátainkkal vállvetve is nyomulhatunk a külön erre a célra fejlesztett kooperatív módban. A Gamespot jóvoltából új trailerrel és játékmeneti videóval szolgálhatunk - naná, hogy a co-oppal a fókuszban.

E3 2012: Bejelentették a Dead Island folytatását

A Deep Silver az E3 apropóját ragadta meg, hogy bejelentse a Dead Island folytatását - mi valahol azt kívánjuk, bár ne tette volna, mert jelen pillanatban a játék címét tudjuk, minden mással kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást a kiadó. Nem gond, addig találgatunk: mit préselnek bele az új részbe a fejlesztők?

E3 2012: Tévékbe költözik a cloud gaming

Az E3 alkalmával mindkét nagyobb cloud gaming szolgáltató bejelentette a megállapodását valamelyik tévégyártóval, csakhogy a korábbi pletykákkal ellentétben ezek között egyáltalán nincs ott a Sony. A Gaikai a Samsung, az OnLive az LG tévéibe szállítja a felhős játékot.

E3 2012: Brutális látnivalókon az új Transformers

A Transformers: Fall of Cybertron minőségéről érthető okokból egyelőre nem nyilatkozhatunk, de ha a monumentalitásáról kérdeztek bennünket, már most leszögezhetjük: az új rész nemcsak annyit vállal, mint elődje, hanem jóval többet is - városnyi méretű transformerekre számíthatunk harc közben.