E3 2012

E3 2012: Minden konferencia egy helyen

Mint minden évben, idén is sajtókonferenciákkal nyitottuk az E3-at, amiket természetesen a Gamekapocs stábja élőben blogolt, közvetített. Ha tovább kattintasz, felsorolásszerűen megtalálod az összes fontosabb bulit, azok összefoglalóját és persze felvételét, hogy bármikor visszanézhesd őket!

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!

E3 2012: Nindendo konferencia - futottak még

A japánok tényleg nem unatkoztak, volt bőven friss játékbejelentés az esti sajtótájékoztatón. A tendencia az, hogy a Nintendo mindinkább elmozdul a third party címek felé, de belsős fejlesztéseken is érezhető a nyugati nyomás. Lefaragjuk kilóinkat, karaoke-zunk és tisztességes 3DS-es címekkel nyomulunk.

E3 2012: Nintendo Wii U feketén-fehéren

A hardverfanatikusok megint hoppon maradtak, a Nintendo nem hajlandó semmit elárulni a Wii U mögött álló masináról részleteiben, a konzolgyártó kommunikációja gőzerővel az új kontrollert tolja előre, de ez valahol érthető is. Sebaj, érkezett néhány jó minőségű stockfotó a gépről, gyönyörködjünk!

E3 2012: LEGO City előzetessel a bűn nyomában

A Nintendo konferenciájának egyik kiemelkedő pontja volt a kevés közül a LEGO City bemutatója. A LEGO-játékoktól megszokott módon kifejezetten aranyos címben be kell épülnünk az alvilágba, és el kell kapnunk a város rosszfiút. Ebben segít az új kontroller is.

E3 2012: Wii U-ra jön a Mass Effect 3

Igazak voltak a Nintendo sajtókonferenciája előtt felreppent találgatások, valóban megjelenik a Wii U-ra a Mass Effect 3. Sajnos az új verzióból gyakorlatilag semmit nem láttunk, egy gyors videomontázs erősítette meg, hogy a BioWare megosztó alkotása tiszteletét teszi az új platformon.

E3 2012: Három új Mario játékot jelentettek be

Nem is múlhat el Nintendo konferencia Mario címek nélkül. Reggie Fils-Aime, a cég amerikai fejese bejelentette a Wii U-ra készülő Super Mario Bros U-t, illetve a kézikonzolosokat sem felejtették el: 3DS-en a New Super Mario Bros. 2, illetve a Paper Mario Sticker Star a nyerő.

E3 2012: Bemutatták a Pikmin harmadik részét

Ugyan Miyamoto és a Nintendo korábban is elárulta, hogy készül a Pikmin harmadik része, sőt azt is tudtuk, hogy az idei E3-on fogjuk látni belőle az első tartalmasabb (sőt az első tényleges) bemutatót, azért mégiscsak örvendetes hír, hogy a GameCube-on abbamaradt széria most visszatér.

E3 2012: Batman: Arkham City - a Wii U-s verzió

A Nintendo sajtókonferenciáján mutatták be először a Batman: Arkham City Wii U-s verzióját. Bár élő gameplayt nem láttunk a játékról, az előre rögzített anyagok alapján elmondhatjuk, hogy a Rocksteady igyekszik mindent kipréselni a konzol tabletkontrolleréből.

E3 2012: Ingame pillanatok a ZombiU-ból

A Nintendo konferenciáján mutatták be elsőként mozgásban a Wii U egyik hardcore címét, a ZombiU-t. A prezentáció meggyőzőre sikeredett, a látvány rendben van és a kontroller extra lehetőségei egyedi élményt adnak. Túl sok ugyan az olcsó ijesztgetés, de zombikat gyilkolni még mindig öröm.

E3 2012: Kiszivárgott a Zelda: Majora's Mask?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Nintendo-t sem kerülte el az, hogy egy nagy meglepetésnek szánt játékbemutató idő előtt kiszivárogjon. A rövidesen kezdődő Nintendo konferencián jelenthetik be a The Legend of Zelda: Majora's Maskot, melyből már egy videónk is van. Megjelenés Wii U-n.

E3 2012: A harmadik galériafrissítés

Harmadik galériafrissítésünk során a tegnapi és a mai nap sztárjaiból csemegézünk. Olyan Halo 4 artworkök érkeztek, melyeket senkinek sem érdemes kihagynia, de jöttek be látnivalók a Watch Dogsból is, valamint a Quantic Dream új játékából, a Beyondból.

E3 2012: Érkezik a Painkiller: Hell & Damnation

Hihetetlen, de 2004 óta folyamatosan érkeznek halovány folytatások a Painkillerhez. Nincs ez másképp most sem, amikor a NecroVision fejlesztői bejelentették a Hell & Damnation névre keresztelt folytatást. Az ígéretek szerint az eredeti, People Can Fly-féle történetet viszik tovább.

E3 2012: Wii U-ra jöhet a Mass Effect?

Eggyel több ok, amiért ma mindenkinek érdemes velünk tartania a Nintendo E3-as konferenciájára. A Mass Effect Facebook-oldalán éppen most hintették el, hogy mindenképpen csekkoljuk a prezentációt, mert kellemes meglepetések várhatnak ránk. Persze ezután már aligha lesz meglepetés...

E3 2012: Metal Gear Rising játék közben

Ha már azt hittétek, nem látjuk in-game mozgás közben a Metal Gear Risingot, szerencsére fellélegezhettek. A GameTrailersen a játék fejlesztői játszanak jópár percet vele, amiben bemutatják többek között az egyedi szeletelési mechanizmust, mellyel mindent feldarabolhatunk.