E3 2012

E3 2012: PS Move-ra épülő kormány érkezik

Tegnap egy pillanatra el lehetett kapni az egyik Sony-montázsban, mára azonban hivatalosan is megerősítették, miszerint egy kormány kiégészítő érkezik a PS Move-hoz. Pontosabban, a mozgásérzékelős kontrollert helyezhetjük bele az okosan kialakított formába.

E3 2012: Első teaseren az új Carmageddon

Elgázolt járókelők, szélvédőre fröccsenő vér és a motorháztetőre ragadt meleg agyvelő. Csakis a Carmageddon: Reincarnation-ről beszélhetünk, melyhez pont az E3 idejére érkezett az első mozgókép. A cím még alfa-státuszban leledzik, de már most rendkívül hangulatos darab.

E3 2012: Splinter Cell platformok, új színész

Nem kellett sokat várni a Splinter Cell: Blacklist első fejlesztői naplójára. a tegnapi őrület után már meg is érkezett. A készítők megerősítették a platformokat, ezen kívül pedig bejelentették, hogy az eddig Fishert játszó színész helyére egy fiatal tehetséget találtak az új epizódra.

E3 2012: Elstartolt a Battlefield Premium

Az ígéreteknek megfelelően az EA lerántotta a leplet a régóta nyílt titok tárgyát képező Battlefield Premiumról. Peter Moore és Patrick Bach elmondta, hogy mától indul a szolgáltatás, amiért 50 dolcsit kell leszurkolnunk. A PS3-asok már javában tolhatják a Close Quarters DLC-t is.

E3 2012: DmC - befutott az expós előzetes

Dante techno zenére aprítja fel a démonokat, az egyik főgonosz meg olyan, mintha az Anonymus hackercsoport egyik szóvivője lenne. Az új trailer megpróbál bizonyítani és szeretné visszahódítani a régi rajongókat - azokat, akik az első tervek alapján elfordultak a DmC-től. Képek is vannak.

E3 2012: Ilyen az NFS: Most Wanted multija

A tegnap esti egyjátékos bemutató után következzen a multiplayer prezentációja, a GameTrailers exkluzív anyagában a Criterion egyik fejlesztője mesél a Need for Speed: Most Wanted többjátékos részéről. Három perc utcai versenyzés következik, a szirénák miatt nem kell aggódni!

E3 2012: Ropogós traileren a Resident Evil 6

A redmondiak tegnapi parasztvakításán betekinthettünk a Resident Evil 6 játékmenetébe, a friss trailert viszont csak ma tette közzé a Capcom. A történet több szálon bonyolódik, futás közben is lőhetünk, a fertőzésre továbbra sincs gyógymód. Esernyőt hozz magaddal - képeső is várható!

E3 2012: Lost Planet 3 kedvcsinálók

A nulladik napon ugyan elkerülte a figyelmünket a Capcom, de ettől még folyamatosan nyomatja a friss látnivalókat. A Lost Planet 3 is megkapta a maga előzetesét, pluszban egy rakat képet is megcsodálhatunk belőle. Úgy látszik egy sci-fi kaland csak fagyos bolygón az igazi.

E3 2012: Itt az EA-UFC paktum, pápá THQ!

Az Electronic Arts tegnapesti sajtókonferenciájának nagy meglepetése volt, hogy a kiadó váratlanul felkonferálta a UFC elnökét, majd több évre szóló megállapodást jelentett be az MMA-s szervezettel. A bejelentés függvényében a THQ nem tartja meg a UFC-szériát fejlesztő csapatát, bezárja a stúdiót.

E3 2012: Gears of War: Judgment gameplay

Az Xbox Live-on mozgott elsőként a Gears of War: Judgment. Habár a Microsoft konferenciáján csupán egy CG trailert nézhettünk meg, most már tömény játékmenet következik, célkeresztben a kasztalapú multiplayerrel. Felbőgnek újra a láncfűrészek, könny szökik a szemünkbe.

E3 2012: Az első videócsokor

Ha eddig nem volt időd végignézni a kiállítás mozgóképeit, akkor sietned kell, hiszen most egy raklapnyi újabb mozival szolgálhatunk. Külön hírbe már nem emeljük át őket, az E3 kapcsán pedig megszokott a bőség zavara. Lesz itt X-COM, Avengers, LittleBigPlanet Karting és Castlevania is.

E3 2012: Először mozgásban a Star Wars 1313

A Spike TV rátette a kezét a nemrégiben bejelentett Star Wars 1313 első játékmeneti felvételére. Végre egy érett, nemigazán gyereknek szánt LucasArts játék - a fél vesénket is odaadtuk volna érte. Szerencsére még a transzplantáció előtt bemutatták. Akció és lazaság öt percben.

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.

E3 2012: God of War: Ascension - dátum, videó

A Sony hajnali buliján megerősítették Kratos újabb kalandjának megjelenési dátumát, s emellett egy szép szelet gameplay felvételt is levetítettek belőle. A Sony Santa Monica ismét jól vizsgázott: a multiplayerrel megspékelve igazi God of War élményben lesz részünk tavasszal.

E3 2012: The Last of Us - az első gameplay

A Sony hajnali sajtókonferenciáján mutatták be az első gameplay anyagot a Naughty Dog legújabb fejlesztéséből, a The Last of Usból. A játék kétségtelenül magán viseli az Uncharted-széria jegyeit, de a hangulat egészen elképesztő, és akkor a mesés grafikát még nem is említettük!