E3 2018

E3 2018: Hyper Sports R - sportjáték Switchre

A Konami szórni kezdte a bejelentéseket: az első fecske a Hyper Sports R, amely egy karikatúraszerű karakterekkel operáló sportjáték a Nintendo hibridkonzoljára. Egyéni vagy csapatsportban jeleskedhetünk.

E3 2018: Befutott a Valkyria Chronicles 4 trailere

A Sega közreadta a Valkyria Chronicles 4 expós előzetesét. A keleti front alternatív - nagyon japán - verziója kel életre a részben körökre osztott RPG-ben, részben külső nézetes akciójátékban. A dátummal még mindig adós a kiadó.

E3 2018: Bemutatkozott a Bravery Network Online

A PC Gaming Show egyik legfurcsább új címe lehet a Gloam Collective körökre osztott online harcjátéka, a Bravery Network Online. Eszement karakterek, végtelenül elborult kombókkal csapnak össze az online arénában.

E3 2018: Hét PlayLink-játék érkezik idén

Második évébe lépett a Sony PlayLink-szolgáltatása, és az év második felében sem kell nélkülöznünk a mobillal irányítható partijátékokat. Az E3 apropóján hét új címet jelentett be a vállalat. Jön az UNO, a Chimparty és az új Knowledge is Power.

E3 2018: Ilyen lesz a For Honor Breach játékmódja

A For Honor is aktív résztvevője volt a Ubisoft idei, ezúttal kevésbé jól sikerült E3-as konferenciájának. Az előadás során pedig nemcsak az derült ki, hogy ingyenes lesz a Starter Edition, hanem az is, hogy kapunk egy új játékmódot, a Breachet.

E3 2018: Sable - mesés utazás a sivatagban

A független Shedworks stúdió egy igazán egyedi, szemkápráztató kalandjátékkal mutatkozott be. A Sable egy idegen bolygó dűnéi közé visz, melynek felfedezése pont olyan fontos szerepet játszik majd, mint önmagunk megismerése.

E3 2018: Így fut PC-n az Anthem

Az NVIDIA nem csupán az új Tomb Raider PC-s verziójának sorsát viseli a szívén. A hardvergyártó lepacsizott az EA-vel, így egy sor látványos effekttel spékelik meg az Anthem számítógépes verzióját. Vessünk rá egy pillantást!

E3 2018: Először mozog a Wolfenstein: Cyberpilot

A Bethesda sajtótájékoztatóján a Wolfenstein: Cyberpilot csak említés szintjén volt jelen, akkor még semmit nem láttunk a VR-mellékágból. Ma azonban változott a helyzet, befutott az első gameplay előzetes.

E3 2018: Mozgásban az Insurgency: Sandstorm

A realisztikus vonalat képviselő lövöldék sorát gyarapítja majd a New World legújabb játéka, az Insurgency: Sandstorm, aminek PC-s változata szeptemberben jelenik meg, míg konzolra csak jövő év elején érkezik.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: Farming Simulator 19 kedvcsináló

A Giants Software csapatának nagyon bejött a földművelős szimulátor, így a Farming Simulator-sorozat legújabb, idei kiadása az E3-on is aktív jelenléttel népszerűsíti a vidéki mindennapokat.

E3 2018: Maneater - ilyen a cápák élete

Sok-sok elborult indie címet láthattunk idén is a PC Gaming Show keretei közt. Nem különb a Maneater sem, ahol egy vérszomjas cápát irányítva terrorizálhatjuk a vakációzókat.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Előrendelhető az Xbox Adaptive Controller

A mai naptól kezdve végre előrendelhetővé tette a Microsoft a fogyatékkal élők számára készített Xbox Adaptive Controllert. A vállalat reményei szerint a játékok mostantól végre még több ember életét tölthetik meg boldogsággal.

E3 2018: Rapture Rejects - webcomic-royale

Várható volt, hogy az idei PC Gaming Shown az idei év legfelkapottabb zsánere többször is megmutatkozik majd. Arra azonban mi sem gondoltunk, hogy épp a Cyanide & Happiness képregényfigurái fognak egymás torkának esni.