E3 2018

E3 2018: Új irány a Sekiro: Shadows Die Twice-ban

Nem a From Software korábbi hagyományait követi a Sekiro: Shadows Die Twice. Annál is inkább, hiszen akció-RPG helyett akció-kalandjátékként hivatkozik rájuk a fejlesztő. Gyűjthető lelkek és karakterszerkesztő sem lesz.

E3 2018: Saját karakterünk lesz a Nioh 2-ben

A Koei Tecmo új információkat tárt fel a Nioh folytatásáról a Sony E3-as streamjében. Minden játékos megalkothatja saját karakterét, azaz Williamnek búcsút intünk. Lesz egy ingyenes demó, és az RPG-elemek is fejlődnek.

E3 2018: Joker és Harley nem bír magával

Az E3 előtti bemutatkozó után végre mozgás közben is megnézhetjük az aktuális LEGO-játékot, amiben ezúttal a DC univerzumának gonosztevői kapják majd a főszerepet. A hajtás utáni videóban Harley és Joker rosszalkodik.

E3 2018: Kihagyhatja ezt a generációt a Starfield

Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az új Xboxok belengetése mellett az első következő generációs játékokat is bejelentették az E3-on. A Starfield például már next-gen cím, és lehet, hogy ki is hagyja PS4-et és az Xbox One-t.

E3 2018: Concrete Genie - életre kelt festmények

Legutóbb a tavalyi PlayStation Experience-en hallhattunk a PIxelOpus legújabb játékáról, a varázslatos világot bemutató Concrete Genie-ről, amiben a játék főhőse által lefestett dolgok életre kelnek.

E3 2018: 2020-ban jöhet az új Xbox-család

Újabb pletykákat szállított a Thurott.com szerkesztője, Brad Sams, az úriember ezúttal arról írt, hogy a Microsoft 2020-ban tervezi boltokba küldeni az idei E3-as konferenciáján beharangozott konzoljait.

E3 2018: Skull & Bones - PvP az Indiai-óceánon

A Ubisoft tengeri csatákra kihegyezett kalózos játékának multiplayerébe kóstolunk most bele húsz percen keresztül. A helyszín az Indiai-óceán, ahol az ellenséges hajók nyomába eredünk, és néhány portugál vitorlást is elsüllyesztünk.

E3 2018: Ingame képeken a Cyberpunk 2077

Tegnap este egy csomó infót kaptunk a CD Projekt RED FPS-RPG-jéről, ma pedig még több részlet és egy nagy adag friss screenshot látott napvilágot belőle. Több tucat órára rúgó főtörténet, és sok más mellékes tevékenység vár ránk.

E3 2018: Overkill’s The Walking Dead bemutató

Végre valódi akció közben is megtekinthető a Payday alkotóinak legújabb kooperatív lövöldéje, az Overkill’s The Walking Dead. A felvétel közben a fejlesztők is elárulnak néhány extra érdekességet a játékról.

E3 2018: Ízelítő a Walking Dead negyedik évadából

Utolsó felvonásához érkezik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat. A negyedik évadban ismét Clementine kapja a főszerepet, aki időközben igazi túlélővé evolválódott.

E3 2018: Just Cause 4 - őrült szabadság

Néhány szerencsés már kipróbálhatta a Just Cause 4 egy nagyon korai alfaváltozatát. Bőven akadnak még problémák a játékkal, de az legalább már most is átjön, hogy ezúttal is korlátlan szabadságot kapunk.

E3 2018: Fejlesztői bemutatón az új Hitman

Még az E3 rajtja előtt mutatkozott be az új Hitman, ami ezúttal elengedi az epizodikus formulát és helyette ismét egyben kínálja majd fel a 47-es ügynöknek a különböző küldetéseket. Ezúttal Miamiba látogatunk el.

E3 2018: Mozgásban a Black Ops 4 multiplayer

Volt idő, mikor az E3-on egy Call of Duty-bejelentés nagyot szólt, mostanra viszont inkább csak egyszerűen kiviszi magával a játékot az Activision. És mivel idén nem lesz kampány, így most csak a multiplayert tudják demózni.

E3 2018: Days Gone - tíz perc fegyverropogás

A Bend Studios illetékesei nem jöttek üres kézzel a Sony E3-as műsorába a múlt éjjel. Egy komplett küldetést nézhetünk végig a Days Gone-ból, a módszerekkel nem finomkodtak a srácok, végiglövöldözik az egész missziót.

E3 2018: Tíz percig mozog a Resident Evil 2 remake

A Capcom egy 10 perces demót villantott a Sony E3-as közvetítésén, amely Leon kampányát mutatja be. A helyszín bizony ismerős lehet számunkra, ám a játékmenet jelentősen átalakult. A harc például sokkal intenzívebb.