E3 2018

E3 2018: Pályára lépett a PES 2019

A Konaminak hála, egy delejes előzetes érkezett a Pro Evolution Soccer 2019-ről. A videó főként a Barcelona ifjú sztárjára, Philippe Coutinhóra koncentrál - látványos trükkjeit lassítva követhetjük. A játékélmény minden eddiginél szórakoztatóbb.

E3 2018: Először mozog az új Assetto Corsa

A Kunos Simulazioni az E3-ig várt az Assetto Corsa Competizione első gameplay felvételének bemutatásával. A szimulátor a Blancpain GT hivatalos játékadaptációja lesz, napszak-váltakozással és kemény realizmussal.

E3 2018: A harmadik galériafrissítés

Mára érezhetően kevesebb kép hullott az ölünkbe, de azért a tegnapi Nintendo Direct után csurrant-cseppent valami. Ezúttal a Super Mario Party, a Super Smash Bros. Ultimate és a Soul Calibur VI képei között turkálhatsz többek között.

E3 2018: Double Fine-játékok jönnek Switchre

Az E3 Coliseum adásában jelentette be a Double Fine, hogy két sikerjátékuk, a felújított Grim Fandango és a Broken Age is ellátogat majd a Nintendo aktuális masinájára, a Switchre.

E3 2018: Tíz perc a Valkyria Chronicles 4-gyel

Japánban ugyan már megjelent a második világháború alternatív történelmét elmesélő Valkyria Chronicles 4, de az angol nyelvű verziót még nem láttuk mozgásban! Ennek vége, most egy korai küldetést izgulhatunk végig.

E3 2018: Narratív sandbox játék lesz a Dying Light 2

Még nagyobb bejárható terep, még erősebb sztori, komoly döntések - valahogy így jellemezhetnénk a Techland nyitott világú zombis játékának folytatását. A fejlesztők most számos érdekességet árultak el róla.

E3 2018: Fortnite - túl a 125 millió játékoson

A Fortnite-ról már eddig is sejteni lehetett, hogy a világ egyik legnagyobb játékosbázisát mozgatta meg, ám az Epicnek köszönhetően most már konkrét adatok is napvilágot láttak; 125 milliónál is több játékos próbálta ki a címet.

E3 2018: Befutott a Plague Tale: Innocence trailere

Még mindig Focus Home: ezúttal a 12. század Francia Királyságában játszódó A Plague Tale: Innocence filmes előzetes van terítéken. Az országot pestisjárvány sújtja, a kórt patkányhordák terjesztik. Egy testvérpár megpróbál túlélni.

E3 2018: Call of Cthulhu - lecsapnak a Nagy Öregek

A Focus Home folytatja tovább az E3-as kedvcsinálók szórását. A Call of Cthulhut a Chaosium papíralapú szerepjátéka ihlette, bizonyára egy parás kalandjáték kerekedik ki belőle. Ebben a világban semmi sem az, aminek látszik.

E3 2018: Multiplatform a definitív Tales of Vesperia

A játék 10. születésnapjára elkészül a Tales of Vesperia: Definitive Edition, amit a Microsoft konferenciáján csak Xbox One-ra jelentettek be, de a Bandai Namco szólt, hogy PC-n és PS4-en is napvilágot lát a JRPG.

E3 2018: Zoro és Sasuke a Jump Force-ban

A Bandai Namco további két játszható karaktert leplezett le a legújabb gameplay videóban. Ezúttal a One Piece-ből ismerős Zoro és a Naruto Sasuke Uchihája orrolt meg egymásra, avagy kard az ököl ellen.

E3 2018: Holnap jön a Splatoon 2 új kiegészítője

Még egy meglepetésbejelentéssel szolgált a Nintendo: a Splatoon 2: Octo Expansion már holnap, azaz június 14-én elérhetővé válik. Nyolcvan teljesen új egyjátékos küldetést teljesíthetünk benne.

E3 2018: Super Smash Bros. Ultimate csihipuhi

Tegnap a Nintendo konferenciáján hivatalossá vált, hogy most decemberben csapnak össze a kiotói vállalat ismert arcai. A Super Smash Bros. Ultimate 60 különböző képességű karaktert vonultat majd fel.

E3 2018: Tartalmas bemutatón az új Pokémon-játék

Bő háromnegyed órán át mozog a Pokémon Let’s Go Pikachu és a Pokémon Let’s Go Eevee, miután a Nintendo Treehouse adásában előkerültek a játékok. Lesz kétfős kooperatív mód is, és a Poké Ball Plust is bevethetjük.

E3 2018: Jó mókának ígérkezik az Overcooked 2

A Nintendo tegnapi konferenciáján mutatkozott be a konyhai szakácsok mindennapjait bemutató jópofa, kooperatív módra kihegyezett Overcooked folytatása, amit most mozgás közben is meg tudunk mutatni.