E3 2018

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: Multiplayer nélkül jelenik meg az új Halo?

Egy friss pletyka szerint az idei E3-on bejelentett új Halo-epizód, a Halo Infinite két lépcsőben kapja meg tartalmait, vagyis elsőként csak a kampánnyal jön a játék, amit aztán követ a kihagyhatatlan multiplayer mód.

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.

E3 2018: Jól fest a PC-s Shadow of the Tomb Raider

Az idei E3-on több ízben is mutatott már magából valamit az újkori Tomb Raider-trilógia záróakkordja, de az NVIDIA jóvoltából most végre a PC-s változat is felbukkant - jó eséllyel maximumra húzva.

E3 2018: Részletek Resident Evil 2 remake-jéről

Ma hajnalban a Capcom lerántotta a leplet a Resident Evil 2 remake-jéről. Azóta megérkeztek az első konkrét részletek és képek az új változatról, amely a Resident Evil 7 motorját használja. A játékmenet is változni fog.

E3 2018: Bemutatkozott a Vigor, a Bohemia új játéka

A '90-es évek posztapokaliptikus Norvégiájában játszódik a DayZ és az ArmA-sorozat alkotóinak, a Bohemia Interactive-nak a legújabb játéka, az Xbox One-exkluzív Vigor.

E3 2018: Hová tűnt Sam Fisher?

Biztosan sok játékos csalódott amiatt, hogy az új Splinter Cell bejelentése elmaradt a Ubisoft E3-as műsorában. Geoff Keighley ennek okairól kérdezte a kiadó vezérigazgatóját, Yves Guillemot-t. Nincs minden veszve.

E3 2018: PC-re költözik a Yakuza-sorozat

A PC Gaming Show keretein belül jelentette be a Sega, hogy a Yakuza-sorozat két felvonása, illetve a nyugaton még mindig premier előtt álló Valkyria Chronicles negyedik epizódja is megjelenik PC-re.

E3 2018: Friss pályákkal bővül a Crash-trilógia

A hónap végén két teljesen új pályát tölthetnek le a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tulajdonosai, függetlenül attól, hogy PS4-en, PC-n, Xbox One-on vagy Switchen nyomulnak. Nem lesz könnyű teljesíteni.

E3 2018: Akcióban a konzolos Vermintide 2

A PC-s rajongók egy ideje már nyúzhatják a Warhammer: Vermintide folytatását, de a konzolos bajtársaknak még mindig várniuk kell a megjelenésre. Talán az sincs már messze, hiszen az E3-on Xbox One X-en már játszható egy demóváltozat.

E3 2018: 45 perc Assassin's Creed: Odyssey

Bár már jóval az idei Los Angeles-i kiállítás előtt lelepleződött az új Assassin's Creed, a hivatalos bemutatóra egészen a tegnapi Ubisoft-konferenciáig várni kellett. A helyszínen már játszható is a játék, be is futott egy hosszabb gameplay.

E3 2018: The Division 2 - bővített gameplay érkezett

A Ubisoft megígérte, hogy a konferenciája után egy livestream keretében hosszabban is betekintést nyerhetünk a The Division 2 játékmenetébe. A 10 perces videó a négyfős kooperatív módot mutatja be.

E3 2018: Datálva az Overkill’s The Walking Dead

A karakterek korábbi bemutatkozója után a Payday alkotói végre lerántották a leplet saját The Walking Dead-játékuk pontos megjelenési dátumáról, ráadásul tették mindezt egy játékmenet-pillanatokat is villantó előzetes kíséretében.

E3 2018: Trover Saves the Universe PS VR-ra

A Rick and Morty atyja, Justin Roiland egy vadiúj VR-játékot készít a Sony headsetjére. A Trover Saves the Universe nem is hazudtolja meg alkotóját: egy bizarr univerzumban játszódik, ahol humorból sincs hiány.

E3 2018: Itt a Kingdom Hearts III vadiúj trailere

Az idei E3 nagy nyertese a Kingdom Hearts III. Nem elég, hogy a Microsoft és a Square Enix konferenciáján is jelen volt az anyag, még a Sonynál is jó volt egy előzetesre. Jönnek A Karib-tenger kalózai a játékba!