E3 2018

E3 2018: Feszültséggel teli a The Last of Us: Part II

Az E3 Coliseum élő adásában a The Last of Us: Part II kreatív rendezője, Neil Druckmann rengeteg információt osztott meg a játékról. Szó lesz a történetről, a harcról és a rengeteget fejlődött mesterséges intelligenciáról is.

E3 2018: Veszélyes lesz Lara Croft új kalandja

Ma már láthattuk egyszer mozgás közben az új Tomb Raider-trilógia záródarabját, a Shadow of the Tomb Raidert, de az IGN jóvoltából most befutott egy friss jelenetsor is, ráadásul fejlesztői kommentárral.

E3 2018: A Yakuza Kiwami 2 is kapott egy trailert

A Yakuza-rajongóknak jó napjuk van, már a második hírt szállítjuk nekik ma az E3 apropóján. Ezúttal a Yakuza 2 felújított változatára áhítozóknak szolgálhatunk egy új kedvcsinálóval.

E3 2018: Provokatív traileren a Catherine: Full Body

PS4-en és PS Vitán éled újjá a 2011-es fülledt hangulatú puzzle-platformer. Már az E3-as előzetesben is feltűnik a Catherine: Full Body harmadik karaktere, Rin, aki egy transzszexuális nő. Egészen egyedi élmény vár a felnőttekre.

E3 2018: Hivatalosan is elrajtolhat Kínában a Steam

A Valve bejelentette, hogy a Perfect Worlddel együttműködve hivatalosan is megnyitja kapuit a világ legnagyobb játékpiacán, Kínában. Új világ tárulhat ki a helyi játékosok és fejlesztők előtt.

E3 2018: Cyberpunk 2077 - infók a játékmenetről

A CD Projekt RED zárt ajtók mögött mutatta be a Cyberpunk 2077 demóját néhány szerencsés újságírónak. A ő beszámolójukból kiderült, milyen játék is lesz valójában a lengyelek belső nézetes szerepjátéka.

E3 2018: Fejlesztői bemutatón a Prey DLC-je

Izgalmas kiegészítővel bővült a tavaly megjelent és kellemes meglepetést okozó Prey. Az E3 alkalmából a Bethesda és az Arkane Studios csapata összeült és több mint egy órában mutatja be, mit is kínál a csomag.

E3 2018: Vadiúj Ghost of Tsushima-infók - frissítve!

A Sucker Punch egy lenyűgöző demót villantott a Sony buliján ma hajnalban. Szerencsére megeredt a fejlesztők nyelve és egy rakás friss infót árultak el a nyitott világú szamurájos címről. A nagy adag screenshotról már nem is beszélve.

E3 2018: Októberben jelenik meg a Soul Calibur VI

A Bandai Namco egy raklapnyi kedvcsináló társaságában jelentette be, hogy október közepén jelenik meg a Soul Calibur-sorozat hatodik felvonása, amiben ezúttal nem Darth Vader és Yoda, hanem Geralt fog vendégeskedni.

E3 2018: Pókember Shockerrel is összecsap

A hajnali Sony-konferencián Pókember már összecsapott jó néhány főellenségével, de most befutott egy új kedvcsináló, amiben Shocker állja majd útját a hálószövőnek. A bankrablós jelenet a trailerekből már ismerős lehet.

E3 2018: Spyro - a sárkány közbelép

Végre akció közben is megleshetjük az eredeti Spyro-trilógia felújított kiadását, a szeptemberi felhozatalt erősítő A Spyro Reignited Trilogyt, amiben a főhős sárkány alaposan rendet tesz.

E3 2018: Rage 2 - egyjátékos móka, 60fps-sel

Magnus Nedfors, az Avalanche Studios dizájnere az Eurogamernek elárulta, a Rage 2 egy nyitott világú belső nézetes shooter lesz, óriási szabadsággal, kampány-orientáltsággal és PC-n, valamint az új konzolokon 60fps-sel.

E3 2018: Kaszabolás Code Vein módra

A Dark Souls stílusteremtését követően lassan zsákszámra érkeznek majd a hasonszőrű játékok. A Code Vein is a zsáner képviselője, így sok vér és izzasztó harcok várnak majd ránk a szeptemberi játékban.

E3 2018: Látványos űrcsaták a Starlinkben

A tavalyi E3-as bemutatkozása óta semmit sem hallhattunk a Starlinkről, de tegnap ismét felbukkant a Ubisoft konferenciáján a játék, ami ezúttal már nyúzható is Los Angelesben.

E3 2018: Destiny 2 - ilyen lesz a Gambit játékmód

Szeptemberben vadonatúj, teljes értékű kiegészítőt kap a Destiny második felvonása. A Forsaken többek között egyúj, hibrid játékmódot is tartalmazni fog, ami most játékmenet-bemutatót és kedvcsinálót is kapott.