E3 2018

E3 2018: Metro Exodus - radioaktív kalandozás

Ugyan csak jövőre mutatkozik be a Metro-sorozat következő felvonása, a 4A Games idén nemcsak egy hangulatfokozót vitt magával Los Angelesbe, hanem egy kipróbálható változatot is, amit a hajtás után Ti is bevizsgálhattok.

E3 2018: Mától elérhető Switchen a Hollow Knight

A Nintendo E3-as bemutatója is tartogatott meglepetéseket – még ha ezek nem is voltak olyan kiemelkedőek. Nintendo Switch platformra látogat a közönségkedvenc indie alkotás, vagyis a Hollow Knight.

E3 2018: Forza Horizon 4 - nem lesznek motorok

Csalóka volt a Forza Horizon 4 bemutatkozó videója, így az abban felbukkant motoros betétek sajnos nem tükrözik majd a valóságot, vagyis kétkerekű járművek ezúttal sem kapnak szerepet a játékban.

E3 2018: Decemberben jön az új Super Smash Bros.

Dátumot és végleges címet kapott a Switchre érkező verekedős játék. A Super Smash Bros. Ultimate december elején veszi be a boltokat. Minden korábbi karakter visszatér, de lesznek új arcok és friss kunsztok is.

E3 2018: Új demót kap az Octopath Traveler

Hiába közeledik az Octopath Traveler megjelenése, a játékosok már a napokban belenézhetnek a játékba - másodszorra is. Az E3-as Nintendo Directből tudtuk meg, hogy újabb demót kap a Square Enix játéka.

E3 2018: Mew pokémonnal érkezik a Poké Ball Plus

Ugyan a Nintendo már korábban bejelentette a Pokémon Let’s Go Pikachu, a Pokémon Let’s Go Eevee és a Poké Ball Plus érkezését, ám az E3-as shownak köszönhetően újabb információk derültek ki. Co-op játékmód érkezik!

E3 2018: Overcooked 2 bejelentve

Még egy pletyka került megerősítésre! Az Overcooked 2 már úton van, ám nem csak Switchre jön, hanem PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is. A premier is közel van, augusztus folyamán landol a boltokban.

E3 2018: Switchre is jön a Dragon Ball FighterZ

Újabb szivárgás igazolódott be az imént, a Nintendo Direct E3-as kiadásában hivatalosan is megerősítették, hogy hamarosan Nintendo Switchre is megjelenik a Dragon Ball FighterZ.

E3 2018: Bemutatkozott a switches Fire Emblem

A Nintendo lényegében a Switch bemutatkozása óta ígéri, hogy a hibridkonzolon is tiszteletét teszi a Fire Emblem-sorozat. A Nintendo Directben végre bemutatkozott a Fire Emblem: Three Houses.

E3 2018: Mától érhető el a Fortnite Switchen

A pletykák igaznak bizonyultak, tényleg elkészült az Epic Games battle royale-játéka Nintendo Switchre. Nem is kell várni rá: este 7-től már mindenki lecsaphat rá az eShopon keresztül. A bejelentés mellé a kötelező trailer is megérkezett.

E3 2018: Jön a Super Mario Party Switchre

Visszatér a Mario Party-sorozat, a legújabb rész természetesen Nintendo Switchen teszi tiszteletét idén ősszel. A konzol mozgásérzékelése sem marad parlagon a többféle minijáték során, amiket akár négyen is tolhatunk.

E3 2018: Daemon X Machina - robotzúzda Switchen

Cel-shaded grafikával operál a Marvelous és a First Studio Switch-exkluzív koprodukciója, amelyben hatalmas mechák esnek egymásnak, és nem igazán zavarja őket, hogy a csata során összedől néhány épület.

E3 2018: Kiegészül a Xenoblade Chronicles 2

Az E3-as Direct során a Nintendo leleplezte a Xenoblade Chronicles 2 sztorikiegészítőjét, a Torna - The Golden Countryt. Az ősszel érkező DLC több száz évvel az alapjáték eseményei előtt játszódik.

E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!

E3 2018: Jövő márciusban jön a The Sinking City

A PC Gaming Show keretében már kaptunk egy filmes trailert, ám a Frogwares ma délután megerősítette a Cthulhu-mítoszra építkező The Sinking City megjelenési dátumát. Ha mindez nem lenne elég, ott van még 13 percnyi gameplay is.