E3 2019

E3 2019: Trailert kapott a Rainbow Six: Quarantine

Hátborzongató előzetessel mutatkozott be a Rainbow Six franchise következő üdvöskéje, a Quarantine. Egy kooperatív shooterről lesz szó, ahol egy idegen parazita ellen kell felvennünk a kesztyűt.

E3 2019: Új móddal bővül ki a For Honor

Vadonatúj, csak időlegesen elérhető játékmódot kap a For Honor. A Shadows of the Hitokiri eseményhez csatlakozó Soul Rush a mai napon rajtol el, és a hónap végéig lesz majd játszható. Emellett kapunk majd egy spectator módot is.

E3 2019: Mobilra jön a Tom Clancy's Elite Squad

Egy újabb furcsa meglepetéssel készült az E3-as bemutatójára a Ubisoft. A mobilkészülékekre érkező Tom Clancy's Elite Squad a kiadó leghalálosabb katonáit sűríti egy csapatba.

E3 2019: Ghost Recon - datálva a bétateszt

Természetesen a Ghost Recon: Breakpoint sem maradt távol a Ubisoft konferenciájától. Kaptunk sok új előzetest és az is kiderült, mikor rajtol el a játék bétatesztje, amire már most lehet jelentkezni.

E3 2019: Brawlhalla - Jake és Finn a házban

Erre a crossoverre mi sem számítottunk! Az Adventure Time hősei is becsatlakoznak a Brawlhalla pofozkodós meccseibe. Egy jópofa előzetes vezette fel Jake és Finn legújabb kalandját.

E3 2019: Rainbow Six: Siege - elrajtolt az új szezon

Hangulatos, jamesbondosra hangszerelt előzetessel erősítette meg a Ubisoft, hogy elstartolt a Rainbow Six: Siege új szezonja, az Operation Phantom Sight, ami többek között két új operátort is felvonultat.

E3 2019: Bemutatkozott a Watch Dogs Legion

A Brexit után London metropolisza komoly változásokon ment át, az új jövőkép pedig nem túl rózsás. Még szerencse, hogy a DedSec szemei és fülei mindenhol ott vannak. Vegyük át tehát az irányítást bármely ellenálló felett!

E3 2019: Itt az Assassin's Creed sztorikészítője

Igaznnak bizonyultak a korábbi pletykák és a mai naptól minden Assasin's Creed: Odyssey-játékos számára elérhető a Story Creator Mode, aminek a segítségével saját küldetéseket készíthetünk.

E3 2019: Maneater - támadnak a cápák

A tavalyi E3-as debütálás után ismét Los Angelesben bukkant fel a Tripwire Interactive új játéka, a Maneater, amiben egy cápát irányítva kell terrorizálnunk a pihenésre vágyó fürdőzőket, halászokat és a vízi állatvilágot.

E3 2019: Ismét életjelet adott magáról a Griftlands

A két évvel ezelőtti PC Gaming Shown mutatkozott be a Mark of the Ninját és a Pyre-t is elkövető Klei Entertainment legújabb játéka, a Griftlands, ami az eltelt két év alatt teljesen radar alatt maradt. Ennek vége, új trailert kaptunk.

E3 2019: Itt nézd vissza a PC Gaming Showt!

Miután a tavalyi PC Gaming Showt 1,9 millió játékos nézte élőben, nem volt kérdés, hogy idén is megrendezik a bemutatót. Rengeteg izgalmas bejelentésre számíthatunk mind a közönségkedvenc, mind pedig az indie alkotások terén.

E3 2019: Age of Wonders: Planetfall előzetes

Az Age of Wonders-sorozat következő felvonása, a Planetfall szakít az eddigi fantasy körítéssel, az alapok viszont változatlanok maradnak. A játékmenet tehát most is a 4X stílusjegyeit követi.

E3 2019: Remnant - valóra vált rémálom

Az idén meglepően mozgalmasra sikeredett PC Gaming Shown mutatkozott be a Gunfire Studios augusztusra datált posztapokaliptikus játékának, a Remnant: From the Ashesnek a legfrissebb játékmenet-ízelítője.

E3 2019: Vadonatúj kedvcsinálón a Desperados III

A tavalyi Gamescomon megejtett bejelentés óta mély csend honolt a Desperados-sorozat harmadik felvonása körül, de a THQ Nordic ezúttal gondoskodott róla, hogy ismét szó essen a vadnyugati mókáról.

E3 2019: Rövid gameplay traileren a Cyberpunk

Reméljük, még nem csordultatok túl a CD Projekt RED játékának, a Cyberpunk 2077-nek a különböző, de meglehetősen túltolt híranyagaitól. Ezúttal friss, a játékmenetet bemutató előzetest tudunk mutatni.