E3 2019

E3 2019: Augusztus végén jön az Astral Chain

Napra pontos megjelenési dátumot és elképesztően látványos és akciódús előzetest kapott a Platinum Games következő játéka, az Astral Chain. A Switch-exkluzív zúzda augusztus végén jelenik meg.

E3 2019: Új résszel jelentkezik a Contra

A Nintendo Directen jelentette be a Konami, hogy visszatér a Conta-sorozat. A Contra: Rogue Corps szakít az oldalnézetes megközelítéssel, helyette egy TPS-t kapunk, top-down nézetben.

E3 2019: 20 percig fut a Pokémon Sword & Shield

A Nintendo Direct során ugyan nem láthattunk friss játékmenetet a Pokémon Sword & Shieldből, de az azt követő Nintendo Treehouse livestream nem habozott. Bő húsz percig mutogatták a zsebszörnyek következő generációját.

E3 2019: Télen érkezik a Panzer Dragoon: Remake

A legújabb Nintendo Direct során pedig még egy hangulatos előzetest is kaptunk hozzá. A készítők ígérete szerint mind a látvány, mind pedig az irányítás tekintetében korszerű remake-re számíthatunk.

E3 2019: A Pokéball Plus és a Sword & Shield esete

A Pokémon Sword & Shield is támogatja majd a Pokéball Plus labdakontrollerét, de nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. A Let's Go Pikachu & Eevee-hez tervezett pokélabdával egy extra fícsörhöz férhetünk majd hozzá.

E3 2019: Marvel Ultimate Alliance - lesz szezonbérlet

A Nintendo Directen jelentette be a Koei Tecmo Games és a Team Ninja, hogy szezonbérletet is vásárolhatunk majd a Switch-exkluzív Marvel Ultimate Alliance 3-hoz. Ebben benne lesz a Fantasztikus Négyes és az X-Men is.

E3 2019: Luigi és a kísértetek lakta szálloda

A tavaly szeptemberi bemutatkozása óta nem hallottunk semmit a Luigi's Mansion harmadik részéről. Most viszont kaptunk egy friss játékmenet-kedvcsinálót, illetve lehullt a lepel néhány fontos részletről is.

E3 2019: Csúszik a switches Animal Crossing

Az alcímet legalább már tudjuk - Animal Crossing: New Horizon néven érkezik a franchise következő játéka, a kifejezetten Nintendo Switchre tervezett cím azonban csak 2020 tavaszán futhat be. Nézzünk belőle egy kis játékmenetet!

E3 2019: Spyro Switchen és PC-n is tiszteletét teszi

Végre hivatalosan is megtudtuk: Nintendo Switchre és PC-re is átportolják a Spyro: Reignited Trilogyt. Túl sokat nem is kell várnunk a kalandozásra - az iskolakezdéshez igazították a premier dátumát.

E3 2019: Switchre költözik az Alien: Isolation

Ülsz a buszon, kezedben a Joy-Con, a szellőzőből kiugrik az Alien, te pedig gyomron könyöklöd a melletted ülőt. Reméljük, hogy nem kerültök majd ilyen helyzetbe, ha Switchen is megjelenik az Alien: Isolation.

E3 2019: Folytatódik a Zelda: Breath of the Wild

A meglepően sűrűre sikerült E3-as Nintendo Direct legvégén a kiotóiak egy trailer kíséretében hivatalossá tették, hogy folytatást kap a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. És ennyi, semmit nem árultak el róla.

E3 2019: Travis Touchdown ismét visszatér

A Nintendo Directen hivatalossá vált, hogy Travis Touchdown ismét visszatér. A harmadik No More Heroes visszakanyarodik a gyökerekhez, és teszi mindezt kizárólag a Nintendo hibridkonzolján.

E3 2019: A Dragon Quest hőse az új Smashben

Lehullott a lepel a Super Smash Bros. Ultimate következő DLC-karakteréről. Ezúttal a Dragon Quest-széria kölcsönzi majd a főhősét - a The Hero több Dragon Quest-játék főszereplőjének az alakját is felveheti majd.

E3 2019: Itt nézd vissza a Nintendo Directet!

Klasszikus konferenciával ugyan idén sem készül a Nintendo, de egy előre összeállított Nintendo Directet azért így is kapnak a japán játékóriás rajongói. Nézzétek ti is velünk a 18 órakor kezdődő műsort!

E3 2019: Mario és Sonic ismét az Olimpián

Közeleg a 2020-as tokiói olimpia, így már Mario és Sonic is megkezdte a bemelegítést. A Nintendo és a Sega ikonikus karakterei persze nem maradnak barátok nélkül - ezt bizonyítja a legújabb előzetes is.