E3 2019

E3 2019: Hangulatos előzetesen a Phoenix Point

Többszöri halasztás után most szeptemberben végre befut az eredeti X-COM alkotója, Julian Gollop legújabb körökre osztott kihívása, a Phoenix Point, ami az E3 alkalmából kapott egy friss előzetest.

E3 2019: Blair Witch - ideglelős éjszakai kalandok

Fejlesztői kommentárral kiegészített, közel ötperces bemutatóval jelentkezett a Layers of Fear-sorozatot is jegyző Bloober Team legújabb horrorjátéka, a Blair Witch, amiben a korábbi rendőrtisztet, Ellist alakítjuk majd.

E3 2019: Control - paranormális akció a gépházban

A játék helyszínéül szolgáló Federal Bureau of Control ügynökség gépházában zajló parázs, paranormális jelenségekben gazdag akciót és lövöldözést mutat be az augusztusban megjelenő játék E3-as demója.

E3 2019: Önálló játék lesz az Auto Chess

A Dota 2 hihetetlenül népszerű custom játékmódja, az Auto Chess hamarosan önálló játékként érkezik PC-re és mobilra, habár nem a megszokott formában. A fejlesztésért a kínai Dragonest felel majd.

E3 2019: Sea of Thieves - Master Chief a fedélzeten

Kalózok, figyelem! Érdemes lesz mostanában tenni egy-két kört a Sea of Thieves hullámai közt, ugyanis egy limitált ideig megkaparintható hajószett ütheti a markotokat. Ráadásul nem is akármilyen!

E3 2019: Zombie Army 4 - ilyen lesz zombikat irtani

Tegnap hivatalosan is bemutatkozott a spanyol Amazon által már korábban beharangozott negyedik Zombie Army-játék, a Dead War. A hajtás után most egy elég hosszú, közel húszperces, fejlesztői kommentárral színezett videót találtok.

E3 2019: Már játszható a Riverbond

Máris megérkezett a múlt hónapban bejelentett Riverbond. Ebben a voxelalapú hack-and-slash dungeon crawlerben akár négyen is felvehetjük a harcot a (nem túl félelmetes) ellenfeleinkkel.

E3 2019: Pergős Brawlhalla-bunyó

Jake és Finn, illetve az Adventure Time más hősei is becsatlakoznak a Brawlhalla bunyóiba. Mivel az online aréna teljesen ingyenes, így az új szereplőkhöz is fizetés nélkül hozzáférhetünk.

E3 2019: Félóra a Ghost Recon: Breakpointtal

A Ubisoft tegnapi konferenciája leginkább két játékra lett felfűzve. Az egyik az új Watch Dogs volt, a Legion, a másik pedig a vadonatúj, korábban bejelentett Ghost Recon: Breakpoint, amiről most harmincpercnyi akció érkezett.

E3 2019: Folytatást kap a CastleStorm

Bemutatkozott a CastleStorm II, a több zsánert is vegyítő hazai alkotás folytatása. A Zen Studios következő fejlesztése a látottak alapján semmit sem veszített a humorából, s külön jó hír, hogy már idén játszhatunk vele!

E3 2019: Kalandozás az The Outer Worlds világában

Ugyan több ízben is láthattuk már mozgás közben az Obsidian Entertainment legújabb szerepjátékát, a Fallout: New Vegas szellemi örökösének is tekinthető The Outer Worldsöt, de ez a közel 11 perc teljesen új dolgokat kínál.

E3 2019: Circuit Superstars - verseny felülnézetből

Hangulatos autóversenyzős játékkal jelentkezett az Original Fire Games csapata a Square Enix konferenciája során. Boxutca-kiállással, szervizeléssel, multiplayerrel és persze izgalmas futamokkal jön a Circuit Superstars.

E3 2019: Kártyajáték Középföldén

J.R.R. Tolkien világa ellátogat a kártyák birodalmába. The Lord of the Rings: Adventure Card Game címmel a Gyűrűk Ura-kártyajáték is előkerült az E3 forgatagában, melyhez még egy előzetest is kaptunk.

E3 2019: Itt a távol-keleti Stronghold: Warlords

Bemutatkozott a Stronghold-széria következő felvonása, a Warlords. Ahhoz, hogy Ázsia urává válhassunk, szükségünk lesz szövetségesekre - itt jönnek a képbe a hadurak.

E3 2019: Ütős előzetesen The Surge 2

Folytatást kap a The Surge, a sci-fi Dark Souls, amiben a második részekre jellemző filozófia érvényesül, azaz mindenből többet és nagyobbat kapunk majd. Fegyverek, páncélok, implantok és drónok kibővített arzenálja áll majd a rendelkezésünkre.