GDC 2008: Premier képek az új Aliens FPS-ből

  • Írta: Daks
  • 2008. február 19.
  • Képek
Link másolása
Három miniatűr teaser kép és egy logo jelent ma meg a Gearbox és a SEGA közös, Alien univerzumban játszódó új FPS-éből, a Colonial Marines-ből.
Három miniatűr teaser kép és egy logo jelent ma meg a Gearbox és a SEGA közös, Alien univerzumban játszódó új FPS-éből, a Colonial Marines-ből.

Ugrás a galériához

Ugyan még nem hivatalos, de ha minden igaz, akkor a Colonial Marines a négy részes, Ripley-féle Alien sorozat második és harmadik epizódja között játszódik. A Bolygó Neve: Halálban az LV426-ra kiküldött Sulaco csatahajó és teljes legénysége eltűnt (meghalt), a cég ezért újabb tengerészgyalogosokat vezényel a bolygóra. Ahogy a Ripley vezette Burke, Hicks, Bishop, Dietrich, Hudson, Vasquez és Gorman csapat is tette, az őket követő katonák is lazán belesétálnak az alienek csapdájába. Nem lesz könnyű dolguk, hisz' ahogy Newttól már megtanultuk, "nemsokára sötét lesz, és ők akkor jönnek... többnyire."
8.
8.
tjames
nem nem a filmtől ugye?
6.
6.
Glek
Szerintem meg pont, hogy az Alieneket is poén volt írtani... Mikor rohangásztak össze-vissza, azt hitték ők a nagy ászok, odamentél és piff-puff meghaltak, mint a kis svvábbogarak. :D Azt hiszem elő kéne venni az AVP2-t... :D
5.
5.
felegyi
Meg kellene egy olyan game is amiben csak Predator van!Esőerdőben elnnénk,a graf majdnem mint a Crysis,a növényzet mint a lostaban tehát jó sűrű és csak embereket nyirbálbi,trófeákat gyűjteni meg kiállítani!Én jelenleg ilyenről álmodnék!De ez az új Alienes is fasza lessz,kell egy kis siesta a Pretkonak is!
4.
4.
Glek
Jah, jó lesz ez!! Én szerettem nagyon tengerészgyalogossal nyomulni... azt minden átékban nagyon szeretek. :D Az meg alienek ellen volt poén... Viszont az is tény, hogy a predatorokat imádtam, de csak ha velük voltam... :) Lehetett szopatni a népet :D Disc ruleZZ! :D
3.
3.
Daveout
Kell egy játék ami tényleg csak az Alienekre optimalizálódik! Mert ha most ebbe belecsempésznénk egy predátort..akor az az Alien ami világokat írthat ki és civilizációkat törölhet el a föld színéről hírtelen lofaszt sem ér és egy klickkel máris holtan fekszik a földön! Így lett elcseszve a Reqviem is!!! Tehát minden úgy jó ahogy van! Mindemellett én is fanatikus Predator rajongó vagyok, de kapjon ő is egy saját játékot és mindenki boldog lesz!:D
2.
2.
tjames
beep...beep...beep 10m...akkor már bent kéne lenniük!

VÁROM
1.
1.
air 2
Ezek a képek,semmit nem mutatnak a leendő gaméról.De legalább már van róla valami!!!Nextgen FPS alienekkel,rossz nem lehet!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...