Kojimának nem elég az 50 GB-os Blu-Ray lemez

  • Írta: Daks
  • 2008. március 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat atyja egy japán játékmagazin újságíróinak azt nyilatkozta, hogy neki már az 50 GB-os Blu-Ray lemez sem elég.
Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat atyja egy japán játékmagazin újságíróinak azt nyilatkozta, hogy neki már az 50 GB-os Blu-Ray lemez sem elég.


A producer elmondása szerint a helyhiány néha komoly problémákat okozott a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots fejlesztése során. A programozóknak állítólag rengeteget kellett tömöríteniük az adathalmazon, hogy elkerüljék a dupla lemezes kiadást, így a játék nyugati kiadásába például az eredeti japán szinkron már bele sem fért. A játék Japánba és Amerikába június 12-én érkezik, pontos európai dátum egyelőre nincsen.
18.
18.
mcwolf
19#

Inkább téged húzna már a farkára valaki,akkor talán elkussolnál!
17.
17.
Vikitiki
huzzátok a farkatokra az 500000000 gb szarotokat

:))))
16.
16.
air 2
8.Végre ma valami feldob THX Vikitiki.
15.
15.
Menti1
14: Lesznek olyan fanatikok, az tuti....Szlovákiában már az 1ik mobiltelefonszolgáltató bevezette a !!!60Mbps!!!os intenetet kb 9520 HUF-ért már beis kötik, ha van lefedettség. Szóval az 50 GB is csak 1ideig lesz megfelelő védelem.
14.
14.
MatNob
Szerintem is mindegy, hogy hány BRD-s lesz a játék. Ha tényleg JÓ lesz, akkor akár DVD-n is kiadhatják, én szívesen cserélgetném 15 percenként a lemezeket. Faja is lenne, nem férne bel a szabvány dobozba a sok lemez :D
13.
13.
tjames
#13: OTT AZ IGAZSÁG!!!! Látjátok ebben is lehet valami. Azért is megéri szemét file-okkal teletömni a játékot hogy a lemezt magát mint adathordozót eladja, de azért is mert ez egy korlát a warez előtt. BluRay nagy hibája a fejlesztők szemében, hogy egy nap alatt feltörték, így annak adatvédelmi biztossága nulla. Így viszont ki áll neki torrentelni ha 50GB kell letölteni???? Kevesen!
12.
12.
ios008
sztem végülis majdnem mindegy, hogy most ráfér egy dl-bd lemezre, vagy nem :)

meg ezt elég vicces lenne warezolni is :D:D

ps3, meg kell venni és kész, akkor meg mit számít...

csak legyen jó a játék, legyen szavatossága is, élvezhető legyen, ha már ekkora helyet emészt fel.

metal gear még nem volt szar - vsz ez sem lesz az.

plusz remélem megáll majd az ára is a normál játékok árában, nem vmi extra drága cumót "gyártanak" majd belőle a magyarországi webshopok, meg mediamarkt stb :D
11.
11.
hopcsiri
Kiváncsi vagyok mennyi idő alatt lesz végigtolható.
10.
10.
Aramisz93
Nem fog ráférni egyre. Akkora pályák, meg olyan hosszú átvezető animációk voltak eddig minden részben, hogy ez se fog elférni egy discen
9.
9.
G Logan
biztos két bd lemez lesz nem ez lenne a elsö mgs ami több disc-es.
8.
8.
tjames
#5: Azok a "gigafejlesztők" is beismerték hogy "töltelékfájlokkal" telítették ki a BluRayt. Ez nem fikció, hanem tény! Gondolj már bele józanul: Mi a tök foglalna 50GB-t????
7.
7.
Vikitiki
akkor verje bele kojima az annyába a farkát

:))))

6.
6.
Watto1991
Elne hidd már az x360-as verziót xDD Csak poénból lett összevágva :D
5.
5.
wargapityu
50giga kevés neki közbe meg akkora (terjedelemre) játék lesz mint a cod4? ezek olyan szintű túlzások hogy már fájnak de az a boxos videó az nagyon vicces volt ha az igaz, én ki sem adnám rá most így minek? annyi lemezt cserélgetni...
4.
4.
Asher
Nem azért, de ti mennyire értetek hozzá? Honnan tudjátok, hogy minden dialógushoz nem-e van hang is(az tömörített-e vagy nem), vagy lehet millió féle helyszin lesz, ami milló féle textúrát jelent.

Amúgy meg majd, ha kijön meglátjuk.

tjames: Én nem...
3.
3.
Xabinho87
Nem kell telerakni 10 ezer videóbejátszással és nem foglal majd ennyi helyet!
2.
2.
t.roli
fity: én ezért nem küldök már be hírt..
1.
1.
tjames
Egy másik oldalon heves vita folyt erről a hírről. A lényeg: abban mindenki egyetértett hogy ennek zömét "dummy file"-ok teszik ki, s hogy megfelelő tömörítéssel (azaz anélkül) ez egy túlzásnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...