Duke Nukem Forever - köszöni, jól van

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Shacknews munkatársai jóban lehetnek a 3DRealms-szel, a múltkori exkluzív trailer után harminc percig láthatták mozgás közben a Duke Nukem Forever-t.
A Shacknews munkatársai jóban lehetnek a 3DRealms-szel, a múltkori exkluzív trailer után harminc percig láthatták mozgás közben a Duke Nukem Forever-t.



Az exkluzív lehetőséget azonban egy hosszabb élménybeszámoló megírására nem használták ki a srácok, így most sem lettünk sokkal okosabbak: vélhetően persze nem önszántukból döntöttek így. Velős összefoglalójukból mindössze annyi derült ki, hogy lesznek ügyességi-logikai feladványok a játékban, láttak egy raklapnyi új fegyvert, egy irányítható targoncát és sok-sok vért és végtagot. Elmondásuk szerint a prezentáció abszolút meggyőző volt, és hiszik, hogy a Duke Nukem Forever megjelenésekor (mely az elkövetkezendő húsz év valamelyik napján esedékes) a játék mind grafikailag, mind pedig játékmenetileg kitűnhet majd a tömegből. Hisszük, ha látjuk.

Kíváncsi vagy mit csináltak a fejlesztők több, mint tíz évig?
Olvasd el Daks áttekintőjét!
8.
8.
N360
Szerintem majd ps4-en játszunk vele....
7.
7.
meridarider
mér szerintetek meddig csinálnak 1-1 nagyobb játékot motorral együtt?

lehet h 2en álltak neki :ASD
6.
6.
felegyi
Sztem már régesrég abbahagyták a fejlesztést, és csak pihennek! Neha napján lefizetnek pár tagot hogy mindenféle jót mondjon a játékról és ennyi!
5.
5.
Royal2991
nem értem mér nem csinálták meg 98ban v 2001ben... az volt a gondjuk h 1-2 év múlva elavult lenne v mi? mert a Half life 1el is mai napig játszanak az emberek és jó játéknak számit... legalábbis én így tudom:P
4.
4.
Bins
lol:D de mien igaz! én is dolgoznék itt
3.
3.
TedThomas
Amúgy a munka hely nem lehet rossz:D Fizetés van 10 éve nincs produktum:D:D Most kijött a GTAIV leülnek játszani:) Megint nem haladnak majd:P
2.
2.
westZsolt
háát KB semmi megjelenési időő csak kussolnak :S
1.
1.
[HUN]ter
szerintem soha nem fog megjelenni ! vagyis ebbeenn a év 1000000 ben

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...