HWSW: BD-Live, a felturbózott Blu-ray - kipróbálva

  • Írta: Daks
  • 2008. július 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagytestvérünk, a HWSW kipróbálta a Blu-ray Disc Szövetség által idén tavasszal tető alá hozott BD-Live-ot, vagyis a 2.0-s BD-Video profilt.
Nagytestvérünk, a HWSW kipróbálta a Blu-ray Disc Szövetség által idén tavasszal tető alá hozott BD-Live-ot, vagyis a 2.0-s BD-Video profilt.

Ez a szabvány már jóval több lehetőséget ad a filmkiadók kezébe a bónusztartalmak tekintetében, mint az addigi megoldások. A BD-Live kompatibilis kiadványok esetében a lemezen tárolt tartalom mellett online, dedikált szervereken elhelyezett tartalmak is elérhetők, a lemez ilyenkor egyfajta kulcs ezekhez a kiszolgálókhoz, hiszen a netes tartalmat a menüben elhelyezett BD-Live ikont kiválasztva lehet elérni.

Érdekel milyen a BD-Live?
Irány a HWSW!
3.
3.
Optimus Prime
Ezen a technikán semmi őrdöngőseég nincs. Az új BD-lejátszók internetes kapcsolattal is rendelkeznek, gondolom a TV kábel is elég, bár az tú legyszerű lenne. Az extra tartalom pedig a netről elérhető. Példa: a Star Wars DVD-ken is volt exkluzív netes tartalom, ami csak neten nézhető meg. Csak akkor ez még DVD-ROM anyag volt és muszáj volt a PC-be tenni a lemezt. Itt már ez nem szükséges.

Csak azért konyítok ehhez valamit, mert a szeptemberi Transformers BD is Live kiadás lesz.
2.
2.
demon68
nekem se tűnik nagy dolognak. de ha jól értem a PC-be szánt blu-ray lejátszók ugyanúgy BD Live kompatibilisek, vagy azok lehetnek egy szoftverfrissítéssel, hiszen ott van internetkapcsolat meg háttértár is. nem hiszem hogy sokan lecserélik az eddigi több 100 ezer forintos lejátszóikat azért hogy netes kvízjátékokkal játszhassanak és ingyenes trailereket nézhessenek.
1.
1.
westZsolt
mint 1 játéknál az Extrák, megtudsz nyitni kimaradt jeleneteket , vagy képeket a filmből,esettleg film zenéjét vagy ieneket :) Fazsa :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...